CENGİZ GÜNAY, İSO 500 LİSTESİNE GİREN TEKİRDAĞ GENELİNDEKİ 59 FİRMAMIZ, ŞEHRİMİZİN GURUR KAYNAĞI OLMUŞTUR

CENGİZ GÜNAY, İSO 500 LİSTESİNE GİREN TEKİRDAĞ GENELİNDEKİ 59 FİRMAMIZ, ŞEHRİMİZİN GURUR KAYNAĞI OLMUŞTUR

İSO, Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2022 listesinde merkezi Tekirdağ ilimizde olan firma sayısı 8 olarak gözükmektedir.Ancak üretimleri ilimizde olan firmaları dikkate aldığımızda bu sayı 59’a çıkıyor.
Tekirdağ TSO Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, listeye giren Tekirdağlı firmaları tebrik ederek alın teri ile üretim yapan, ülke ekonomisine katkı sunan firmalarla gurur duyduklarını belirtti.
Başkan Günay, “İlk 500’de yer alan firmalarımız şehrimizin gurur kaynağı olmuşlardır. Firmalarımız hem şehrimizin hem de ülkemizin ekonomik büyüklüğüne katkı sağlamışlardır. Türkiye’nin ihracatını en hızlı yükselten şehirlerinden biri olan Tekirdağ’ın ekonomik potansiyeli daha fazla sayıda büyük firma çıkaracak güce sahiptir. Diğer taraftan özel sektörün gücüyle, müteşebbislerinin özverili çalışmalarıyla ekonomisini büyüten şehrimizin istenilen büyüklüğe ulaşabilmesi için Tekirdağ’dan daha fazla büyük marka firma çıkarmalıyız. İSO 500 listesinde yer alan Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı üyemiz Reka Bitkisel Yağlar, Eksun Gıda ve Doruk Un firmalarımızı da ayrıca kutluyor ve tebrik ediyorum. Tekirdağ il genelinde listeye giren 59 firmamızı, gelecekte daha büyük hedeflerle şehrimizin gururu olacak atılımı göstermelerini temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.