Vali Soytürk ve Eşi Nurdan Soytürk Malkara Huzurevini Ziyaret Etti

Vali Soytürk ve Eşi Nurdan Soytürk Malkara Huzurevini Ziyaret Etti

Vali Recep Soytürk ve Eşi Sayın Nurdan Soytürk Hanımefendi, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle Malkara Huzurevini ziyaret etti.
Vali Soytürk ve Eşi Nurdan Soytürk, huzurevi sakinleri ile birlikte Şarköy Halk Eğitim Merkezi Türk Halk Müziği Korosu tarafından düzenlenen konseri izledi.
Pek çok yöreden türküler seslendiren koro, huzurevi sakinlerine keyifli anlar yaşattı.
Konserin ardından Vali Soykürk, Koro Şefi Fevzi Kurtuluş’a “Teşekkür Belgesi” taktim etti.
Belge taktim etmesinin ardından bir konuşma yapan Vali Soytürk;” Sayın Koro Şefimiz Fevzi Kurtuluş ve değerli koro üyelerini tebrik ediyorum. Çok kısa süre içerisinde koronun bu hale gelmesi de takdire şayandır. Hem koro şefine hem koro üyelerine teşekkür ediyorum.
Bugün 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü. Eşimle birlikte bugün iki ziyaretimiz oldu. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıldönümü münasebetiyle 1923 doğumlu bir yaşlı vatandaşımızı ziyaret ettik. Malkara’da da 100 yaşında olan Hafize Teyze’yi ziyaret ettik. Yine bugün sizlerle birlikte pasta keselim ve konser dinleyelim dedik. Çok keyif aldım. İyi ki gelmişiz, iyi ki katılmışız. Dünya Yaşlılar Günü’nüz kutlu olsun. Hepinize saygılar sunuyorum.” dedi.
Vali Soytürk’ün konuşmasının akabinde günün anısına pasta kesildi. Sonrasında Vali Soytürk ve eşi Nurdan Soytürk huzurevi sakinleri ile sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu.
Vali Soytürk ve eşi Nurdan Soytürk’e ziyaretleri sırasında Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu ve ilçe protokolü eşlik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.