TREDAŞ Genel Müdürü Reşit Bilgili’den Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’e hayırlı olsun ziyareti

TREDAŞ Genel Müdürü Reşit Bilgili’den Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’e hayırlı olsun ziyareti

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Reşit Bilgili, Tekirdağ Valisi olarak atanan Recep Soytürk’ü makamında ziyaret ederek tebrik ederken, bugüne kadar Trakya Bölgesi’nin enerji altyapısını güçlendirmek için yaptıkları çalışmalar ve bundan sonrasına yönelik projelerle ilgili bilgi verdi.

Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli’nde 1 milyonu aşkın müşterisine kaliteli ve kesintisiz elektrik dağıtım hizmeti sunan Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin (TREDAŞ) Genel Müdürü Reşit Bilgili, Tekirdağ Valisi olarak atanan Recep Soytürk’ü makamında ziyaret ederek tebrik etti.
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’e yeni görevinde başarılar dileyen Reşit Bilgili, TREDAŞ olarak bugüne kadar Trakya Bölgesi’nin enerji altyapısını güçlendirmek için yaptıkları çalışmaları ve bundan sonrasına yönelik yatırımlar hakkında bilgilendirmede bulundu.
Karşılıklı fikir alışverişi ile devam edenziyarette, iş birliğini daha da güçlendirmek için gelecekte neler yapılabileceğiyle ilgili konular ele alınırken TREDAŞ Genel Müdürü Bilgili, Vali Soytürk’e günün anısına kendisi için hazırlattığı hediyeyi taktim etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.