“ATIKSIZ BİR DÜNYA İÇİN EL ELE VERDİK”

“ATIKSIZ BİR DÜNYA İÇİN EL ELE VERDİK”

Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi ilçesinde, LET’s DO IT ve Marmaraereğlisi Çevre Gönüllüleri Derneği iş birliğiyle düzenlenen “Atıksız Bir Dünya” temalı çöp toplama etkinliğine yoğun ilgi gösterildi. Etkinliğe CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar da katıldı.

Yontar, CHP Marmaraereğlisi İlçe Başkanı Tolga Çalışkan, İlçe Kadın Kolları Yönetimi, İlçe Meclis Üyeleri ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, bölge halkının geniş katılımıyla etkinliğe destek verdi. Yontar, bu özel ve anlamlı günün ardından yaptığı açıklamada: “Doğamızı koruma bilinciyle hareket eden ve bu değerli etkinliği düzenleyen LET’s DO IT ve Marmaraereğlisi Çevre Gönüllüleri Derneği’ne teşekkür ediyorum. Çevremizi temiz tutmak, yalnızca bizim için değil gelecek nesiller için de büyük önem taşıyor. Bugün burada gördüğüm birlik ve beraberlik ruhu, yarının daha temiz, daha yaşanabilir bir Türkiye için umut veriyor.”dedi.

Milletvekili Yontar, tüm katılımcılara teşekkürlerini sunarak, benzer etkinliklerin sıkça tekrarlanması gerektiğinin altını çizdi. Etkinliğin sonunda, çöp torbaları doğanın içinden alınıp, uygun atık toplama merkezlerine ulaştırıldı.

CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar ile birlikte hem çevre bilincinin yaygınlaşmasında önemli bir adım atıldı, hem de Marmaraereğlisi’nin güzelliklerinin korunması adına büyük bir dayanışma örneği sergilendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.