KEŞAN DAKİ FECİ KAZADA İPSALA’LI AHMET SEMİZ HAYATINI KAYBETTİ

KEŞAN DAKİ FECİ KAZADA İPSALA’LI AHMET SEMİZ HAYATINI KAYBETTİ
Bugün sabaha karşı saat 06.15 sıralarında Keşan’da meydana gelen trafik kazasında, 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de ağır yaralandı.
Kaza; Gelibolu – Keşan istikametinde seyreden Batuhan Kömür (29)yönetimindeki BKJ 6161 plakalı otomobilin, İzzetiye Kavşağı yakınlarında, önünde giden Osman Kaykı (56)’nın kullandığı 06 SAF 06 plakalı panelvana arkadan çarpması sonucu meydana geldi. Çarpışmanın ardından içerisinde Keşanlı gençlerin bulunduğu otomobil ile panelvan yaklaşık 100 metre savrularak yoldan çıktı.
Kazadan sonra olay yerine sağlık, itfaiye, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. 112 sağlık ekibi, yaptıkları kontrolde otomobilde bulunan Hasancan Köroğlu (35) ve aynı araçta bulunan Ahmet Semiz (34)’in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Otomobil sürücüsü Batuhan Kömür ve otomobilde bulunan Ozan Sezer (27) ile panelvanın sürücüsü Osman Kaykı ve yanında bulunan Cafer İzci (54) yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.Yaralılardan durumu ağır olan panelvan sürücüsü Osman Kaykı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazayı duyan Keşanlı gençlerin yakınları, hastaneye gelerek aldıkları haberler karşısında göz yaşı döktü.
Kaza’da hayatını kaybeden İpsalalı Ahmet Semiz ve Hasancan Köroğlu’nun cansız bedenleri Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından olay yerinden kaldırıldı.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.