Çorluspor 1947 tur atladı

Çorluspor 1947 tur atladı

 

Türkiye Ziraat Türkiye Kupasında Altınova Belediyespor’u uzatma devrelerinde geçen Çorluspor 1947 tur atladı.

Çorluspor 1947 Türkiye Ziraat Türkiye Kupası eleme turunda Altınova Belediyespor’u General Basri Saran Stadında konuk etti.
Maçın 29. Dakikasında Altınova Belediyespor Enes Domurcuk ‘un golü ile 1-0 öne geçti.
Maçın 37. Dakikasında Çorluspor 1944 Serdal Öz’ün golü ile skorda dengeyi getirdi: 1-1
Maçı ilk yarısı 1-1 sona erdi.
Maçın 69 dakikasında defansın hatasından yararlanan Muhammed Uğur Kalço Altınova Belediyespor’u 2-1 öne geçirdi.
Bu dakikadan sonra Çorluspor 1947 beraberlik golünü bulmak için oyunu tamamen Altınova Belediyespor’un sahasına yıktı.
Pozisyonları cömertçe harcayan Çorluspor 1947, golü 90+6 dakikada Süper Starı Serdal Öz’ün ayağından buldu. Arka direkte topla buluşan Serdal Öz düzgün bir vuruşla maçı uzatmaya taşıdı.
Maçın uzatma devrelerinde ise Çorluspor 1947 öne geçmek için akın akın geldi.
Maçın 90+5. Dakikasında Burak Toker Çorluspor 1947’yi öne geçirdi: 3-2
Maçın ilerleyen bölümlerinde başka gol olmayınca Çorluspor 1947, Altınova Belediyespor’u 3-2 mağlup ederek, Ziraat Türkiye Kupasında tur atladı.
Maç sonunda Yönetim, oyuncular ve Taraftarlar galibiyeti hep birlikte kutladı.
Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve Çorluspor 1947 Kulüp Başkanı Yusuf Gümüş, gazetecilere açıklamalar bulundu.
Çorluspor 1947 Kulüp Başkanı Yusuf Gümüş açıklamasında tur atlamaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti;” 20 yıl sonra ilk kez Ziraat Türkiye Kupasında oynadık. Çok güzel bir mücadele sonunda tur atladık. Salı günü yeni Kuralar çekilecek. İnşallah güzel bir rakip çıkar ve onu da yeneriz. Bu galibiyet bize moral oldu. Belediye Başkanımız Ahmet Sarıkurt’a bize destek verdiği için teşekkür ederim. Belediye Başkanımız Ahmet Sarıkurt her zaman yanımızda. Bize 3 yıldır vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyorum”
“Şampiyon Olacağımızın Sinyallerini Verdi”
Yakına başlayacak BAL ligi ile ilgili de konuşan Kulüp Başkanı Gümüş; “ Güzel oynadık. Çorlu camiası büyük bir camia. Mücadeleyi asla bırakmadılar. Verdiğimiz bu mücadele şampiyon olacağımızın sinyallerini verdi. Hepsinin ayaklarına sağlık” dedi.
“İNŞALLAH BU SENE YÜZÜMÜZ GÜLECEK”
Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ise galibiyetten ötürü Çorluspor 1947’yi kutlayarak;” Çorluspor 1947 Kulüp Başkanı Yusuf Gümüş ile birlikte şehrimize heyecan geldi. 3 Yıldır Büyük bir motivasyonla saha geliyoruz. Kulüp Başkanımız görevini tam anlamıyla yerine getiriyor. Allah ondan razı olsun. Oyuncularımız 120 dakika boyunca çok heyecanlandık. İnşallah bu sene yüzümüz gülecek. Hep yönetimimizi hem de oyuncularımızı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.