Akçakoca’ya Muhteşem Karşılama

Akçakoca’ya Muhteşem Karşılama

Avrupa Şampiyonu olan Tekirdağlı Emirhan Akçakoca Tekirdağ’da törenle karşılandı. Gururumuz haline gelen Akçakoca konvoyla şehir turu attı.

Tekirdağlı sporcu Emirhan Akçakoca İtalya’nın Padova kentindeki Down Sendromlular Avrupa Şampiyonası’nda ay-yıldızlı formayı giydi.
Mili gururumuza Emirhan Akçakoca, 100 Metre, Uzun Atlama, 200 Metre, 1500 Yürüyüş, 800 Metre ve 1500 Metre da altın madalya kazandı. Triatlon ise Emirhan Akçakoca Dünya rekorunu kırdı.Tekirdağlı Milli Atletimiz Emirhan Akçakoca Dünya Şampiyonluğundan sonra Avrupa şampiyonu da olarak gururumuz olmaya devam etti.
Emirhan Akçakoca’ya Eski garajda sürpriz kutlama töreni düzenledi.
Kutlama törenine, Tekirdağ AK Parti Milletvekilleri Mestan Özcan ve Çiğdem Koncagül, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş, Tekirdağ Gençlikspor Müdürü Ahmet Üzgün, Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla ve Tekirdağ Süleymanpaşa Kadın Hentbol takımı oyuncuları karşıladı.
Karşılamanın ardından Emirhan Akçakoca ve Antrenörü Lokman Öksüz şehir turu yaparak başarıyı Tekirdağ halkı ile paylaştı. Konvoya Protokol üyeleri, Trafik Polisleri, Zabıta Ekipleri ve Ormanlı Köyü halkı katıldı.
Başarı ile ilgili Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün, Milli sporcu Emirhan Akçakoca ve sporcunun Antrenörü Lokman Öksüz açıklama yaptı.
Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün açıklamasında Emirhan Akçakoca’nın Tekirdağ’ın ismini tüm Dünya’ya duyurmaya devam ettiğini ifade ederek, şunları kaydetti;” Milli sporcunun 7 madalya ile şampiyonadan döndü. Kendine ait dünya rekorunu geliştirdi. Türkiye’nin, Trakya’mızın özellikle de mavi gözlü şehrimiz Tekirdağ’ın gururu oldu. Kendisine ve Lokman hocamıza canı gönülden teşekkür ediyorum.”
“Sürpriz oldu”
Milli sporcu Emirhan Akçakoca ise karşılamadan haberi olmadığını ve kendisi için büyük bir sürpriz odluğunu ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü;” Karşılama töreninden dolayı çok mutluyum. Şampiyonada ülkemi en iyi şekilde temsil ettim. Böyle bir karşılama olacağını hiç bilmiyordum. Ahmet müdürüm sağ olsun, karşılama için çok teşekkür ederim. Ayrıca Lokman hocama da çok teşekkür ediyorum, Lokman hocam olmasa spor olmayacaktı. Hocama ve Ahmet müdürüme kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum.”
“Çalışmalara Devam Edeceğiz”

Antrenör Lokman Öksüz ise çalışmalara devam edeceklerini ifade ederek; “Emirhan’ın çalışmalarının karşılığını aldı. Yeni şampiyonlar için çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.