İLK DERS ZİLİ SÜLEYMANPAŞA İLKOKULUNDA ÇALINDI

İLK DERS ZİLİ SÜLEYMANPAŞA İLKOKULUNDA ÇALINDI

2023-2024 eğitim öğretim yılı ilk ders zili çalınması programı Tekirdağ Süleymanpaşa İlkokulunda törenle yapıldı.

Okul bahçesinde gerçekleşen tören, Saygı Duruşu’nda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Süleymanpaşa okul müdürü Abdurrahman Metinoğlu bir konuşma yaptı programın devamında 4 – B sınıfından Birce Aydın “okul” adlı şiirini okudu daha sonra İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan bir konuşma yaptı.

Programın devamında 4 – C Zehra Taşkıran “Burası Okul Ey Çocuk” adlı şiirini okudu. Ardından Süleymanpaşa İlkokulu Halkoyunları ekibi gösterisi izlendi. Program sonuna doğru Tekirdağ Valisi Recep Soytürk bir konuşma yaptı. Konuşmalar sonrası ilk ders zili çalındı. İlk ders zilinin çalınmasının ardından derse geçildi. Daha sonra Vali Recep Soytürk ve beraberindekiler sınıfları dolaşarak öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti.
blank

blank

blank
Programa Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Milletvekilleri Mestan Özcan, Nurten Yontar, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, ilçe Milli eğitim müdürü Ebubekir Atilla, Ak parti il başkanı Av. Ali Gümüş, Millieğitim şube müdürleri İlhan Koçer, Önder Atik, Necati Koç ile okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldılar.

blank
https://youtu.be/w6SU_DiUYS4

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.