Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir ATİLLA’nın “Yeni Eğitim Öğretim Yılı” Mesajı

Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir ATİLLA’nın “Yeni Eğitim Öğretim Yılı” Mesajı

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılına yeni ümitler ve güncellediğimiz Gelişim Planlarımızda çok daha ileriye taşıdığımız hedeflerle başlıyoruz. Yaz döneminde okullarımızın fiziki anlamda bakım onarım ihtiyaçlarını giderip mental olarak da yeni döneme yönelik hazırlıklarımızı tamamlamış bulunmaktayız. Bakanlığımız; okul müdürlerimizden aldığı ihtiyaç talepleri ile doğrudan okullara gönderdiği ödeneklerle ihtiyaçların, okullarımızı en iyi tanıyan kişiler olan yöneticilerimiz tarafından giderilmesi yoluna gitmiş, bu anlamda okul müdürlüklerinin bildirdiği her talebe cevap vermiştir. Ücretsiz ders kitaplarının dağıtımı tamamlanmış, sıraların üzerinde öğrencilerimizi beklemektedir.

Değerli velilerimiz;

Bizlere emanet ettiğiniz göz aydınlığınız evlatlarınızı vatanımıza, milletimize ve bütün insanlığa faydalı olacak bireyler olarak yetiştirmek için çabalıyoruz. Bu mühim vazifenin yerine getirilmesinde en büyük destekçimiz sizler olacaksınız. Okula yeni başlayan çocuklarımızın velilerinin yaşadıkları duygu yoğunluğunu tahmin edebiliyorum. İnanın öğretmen olarak bizler de her yıl aynı heyecanı yaşayarak eğitim öğretime başlıyoruz. Öğretmenliğimize bir meslekten çok daha öte anlamlar yükleyerek görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu mühim vazifenin ifasında bütün meslektaşlarımıza muvaffakiyetler diliyorum.

Sevgili öğrenciler;

Uzun bir yaz tatilinin ardından okullarınıza, kavuşuyorsunuz. Yeni dönemde yeni başarılarla hepimizi gururlandıracağınıza inancım tamdır. Sizleri; özgüvenli, kendi kabiliyetlerinin farkında olan ve bu doğrultuda kendini geliştiren bireyler olarak eğitim faaliyetlerinin içinde görmek istiyoruz. Bizler, sizleri yetiştirirken bu ülkenin geleceğini inşa etmiş oluyoruz. O yüzden sizlerin elde ettiği başarılarla ülkemizin istikbali daha da parlayacaktır. Her zaman sizlerin yanında olacağımızı hatırlatarak başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmenizi diliyorum.

Kıymetli öğretmen arkadaşlarım;

11 Eylül Pazartesi günü ilk ders zilinin çalmasıyla öğrencilerinize kavuşacaksınız. Sizlerin de öğrencileriniz kadar heyecanlı olduğunuzu biliyorum. Zaman zaman binbir fedakârlıkla görevinizi yerine getirdiğinizi, çocuklarımızın eğitimi için görev tanımınızda yer almayan birçok özverili faaliyette bulunduğunuzu biliyoruz. Yeni dönemde en uygun şartlarda görevinizi yerine getirmeniz için her zaman yanınızda olacağımızı bilmenizi isterim.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim öğretim yılının öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz ve bütün eğitim camiamız için hayırlı olmasını diliyor; sağlıklı, huzurlu ve başarılarla dolu bir dönem geçirmenizi Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Ebubekir ATİLLA

İlçe Milli Eğitim Müdürü

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.