YONTAR EĞİTİM CAMİASINI DİNLEDİ

YONTAR EĞİTİM CAMİASINI DİNLEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, Eğitim- İş Sendikası Tekirdağ Şubesini ziyaret ederek eğitim camiasının sorunlarını dinledi.
CHP’li Milletvekili Nurten Yontar kurum ziyaretlerini sürdürüyor. Vekil Yontar bu kapsamda Eğitim- İş Sendikası Tekirdağ 1 Nolu Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarete Yontar’ın yanı sıra CHP İl Başkanı Volkan Nallar, Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Engin, İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülay Başbuğ ve il ile ilçe yöneticileri de katıldı
Ziyaret kapsamında Vekil Yontar, öğretmenlerin yaşamış oldukları sorunlar ve eğitim camiasını ilgilendiren sorunlar hakkında bilgi aldı. Ziyaret hakkında bilgiler veren CHP Tekirdağ Milletvekili Yontar, “Hem Tekirdağı’mızı hem de ülkemizi ilgilendiren sorunların çözümü noktasında genelde CHP özelde de Tekirdağ milletvekilleri olarak atmış olduğumuz adımları ve yapmış olduğumuz çalışmaları anlattık.  Eğitim – İş Sendikası Tekirdağ Şube Başkanı Barış Özer’e, sendikanın değerli temsilci ve üyelerine vermiş olduğu kıymetli bilgiler ve misafirperverlikleri dolayısıyla teşekkür ediyorum.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.