Süleyman Fethi Şirin tekrar MHP Tekirdağ İl Başkanı seçildi.

Süleyman Fethi Şirin tekrar MHP Tekirdağ İl Başkanı seçildi.

Şirin güven tazeledi

MHP’nin olağan kongresinde tek liste halinde seçime giren Süleyman Fethi Şirin tekrar MHP Tekirdağ İl Başkanı seçildi.
MHP Tekirdağ İl Olağan kongresi İsmet İnönü Spor Salonunda yapıldı. Kongreye İzmir MHP Milletvekili Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanoğlu, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, AK Parti İl Başkanı Ali Gümüş, Oda Başkanları ve Parti Delegeleri katıldı.
Kongrede Divan Başkalığını İzmir MHP Milletvekili Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanoğlu, üyeliklerini ise MHP MKYK Üyesi Murat Turna ile MHP MKYK Üyesi Koray Önel yaptı.
Kongrede konuşan İzmir Milletvekili Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanoğlu Tekirdağ MHP için çok öneli bir il olduğunu söyledi.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin depremzedeler ile ilgili yaşadığı polemiği de anımsatan Osmanoğlu şunları kaydetti;”
Milliyetçi Hareket Partisini özünü oluşturan önce Milletim kaidesini oluşturmaktadır. Cumhuriyetimizin 100. Yılında önümüzdeki asrı Türk asrı yapacak olan iradenin ta kendisidir. Türk Milleti İllete geçit vermemeye kararlıdır. Bu kararlılık inşallah Mart 2024’te gerçekleşmesi planlanan yerel seçimlerde kendisini gösterecektir. Bu Millet Asrın felaketi olarak gösterilen depremler sebebiyle, evinden yurdundan olan başımızın tacı depremzede Vatandaşlarımızı 14 Mayıs’ta ki siyasi tercihlerinden dolayı Tekirdağ’da kaldıkları otelden çıkaracak kadar rozetinin kölesi olmuş vicdansızları unutmamıştır, unutmayacaktır. Türk Milleti adalet için, Hak için, kazanç beklemek için beklemenin en büyük utanç olduğunu bilen bir Milet’tir. “
“MHP Devlet Bahçeli gibi bir lidere sahiptir”
İYİ Parti’nin seçim konuşmalarını da eleştiren İzmir MHP Milletvekili Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü;” Yaklaşık 3 ay önce Tekirdağ meydanlarına geldiğimizde bunu gördük. Ya tarih yazacağız yada tarih olacağız sloganlarıyla sokaklara düşmüşlerdi. Ama ne hallere düştüklerini gördük. Eğer tarih yazmak istiyorsanız Türk Milliyetçileri gibi ortak Ülküler etrafında buluşmak zorundasınız. Eğer siz tarih yazmak istiyorsanız Milliyetçi Hareket Partisi Gibi bir partiye ve Devlet Bahçeli gibi bir lidere sahip olmalısınız ki tarih yazabilirsiniz. Yoksa yolunuzun sonu şarampol, varacağınız yolu sonu da keder ve pişmanlık olacaktır. “
“Liderimiz Bahçeli her zaman Devletimizin yanındadır”
MHP Tekirdağ il Başkanı Süleyman Fethi Şirin ise MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin en zor zamanlar hiçbir menfaat beklemeden Devletin yanında olduğuna vurgu yaparak, şunları kaydetti;” Devletimizin her sıkıştığı, üzerinde karanlık planlar yapıldığı zamanlarda, memleketimizin atlattığı en kritik eşikte, hiçbir plan, hiçbir hesap yapmadan onu tutup ayağa kaldıran kişi tartışmasız, liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey olmuştur. Liderimizin duruşu sayesinde, 3 hilal Türkiye deki bütün karanlıkları boğmuştur. Siyasi varlığımızı kırmak, fikri kaynaklarımızı kurutmak maksadıyla her dönemde oyunlar oynandı, kara kampanyalar sahnelendi. Türk düşmanları her fırsatta ya içimizden devşirilenleri kurşun asker gibi kullandılar, ya da algı operasyonları ve karanlık propagandalarla akılları çelip, iradeleri çalarak devrilmemizi kurguladılar. Milliyetçi Hareket Partisi 12 Eylül öncesi herhangi bir karşılık beklemeden, hiçbir mükâfat gözetmeden seve seve girdiği vatan ve Millet nöbetinde binlerce şehit, binlerce gazi verdi. Darbeciler o tarihlerde, yalnızca fani bedenleri değil, koskoca bir davayı, kaynağını Türk-İslam ülküsünde bulmuş Türk milliyetçiliğini yargılamaya kalkıştılar. Taş kalplilerin ördüğü taş duvarlar, yozlaşmış ve işbirlikçi emellerin diktiği darağaçları bizi yolumuzdan çeviremedi, ülkülerimizden döndüremedi.”
“MHP Siyasetin Kilit Ve Stratejik Partisidir”
MHP’nin siyasette kilit parti olduğuna vurgu yapan Şirin, sözlerini şöyle sürdürdü;” 2023 yılı cumhur ittifakının zafer yılı olmuştur. Partimiz 50 milletvekiliyle Türk siyasetinin kilit ve stratejik aktörü haline gelmiştir. Bilge liderimiz Sayın Devlet BAHÇELI Bey’in önderliğinde Milliyetçi hareket kazanmıştır. Önümüzdeki dönem, Türk ve Türkiye Yüzyılı Hedefine ulaşma dönemidir. Türk milleti 14-28 Mayıs’ta dosta güven, düşmana korku salmıştır. Türkiye’nin aleyhine hesap yapanları, proje yazanları, fırsat kollayanlar şaşkına çevirmiştir. Küresel mihrakların arkasına saklanıp istismar ve ihanet masasına oturanlar yanılmış, yabancılaşmış, yanlışa ve yalana gömülmüştür. Terör örgütleriyle yol yürüyenler, zalimlerin gizli ajandasına hizmetkârlık yapanlar akıntıya karşı devamlı kürek çekmiş, ne var ki sandığın dibini oylamaktan kurtulamamışlardır. Aynı karar ve azimle Milliyetçi Hareket Partisi olarak Cumhur ittifakının huna uygun bir şekilde liderimiz sayın Devlet Bahçeli Bey’in işaret ettiği hedefte ve verdiği istikamette önümüzdeki 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde, gece gündüz çalışarak muhalefet elinde inim inim inleyen Tekirdağ’ımızı, Cumhurun birlikteliğinde kazanarak, hasamet ve musumet siyaseti yerine, eser ve hizmet siyasetini getireceğiz. Bunun içinde 2024 e doğru diyar diyar Anadolu temasıyla çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. 14 ve 28 mayısta kazanılan başarıyı, yerel seçim çalışmalarında da göstererek Tekirdağ’ımızı bu basiretsiz muhalefet yöneticilerinden kurtarmalıyız. Kıymetli dava arkadaşlarım, Kongremizin kaybedeni yoktur. Hem ilçe kongrelerimizde, hem de il kongremiz için tüm dava arkadaşlarıma verdikleri hizmetler için çok teşekkür ediyorum.”
Konuşmaların ardından seçilme geçildi. Tek liste haline seçime giren Süleyman Fethi Şirin seçimi kazanarak güven tazeledi.
Süleyman Fethi Şirin’in yönetim listesinde şu isimler yer aldı; “ Adnan Devlet, Ali İnan, Berk Bochan Varnalı, Berker Destereciler, Elber Alper Kısıkçılar, Fatma Öngel, Feyzullah Yorulmaz, Gürol Yıldırım, Gökhan Yıldız, İlhan Ermeydan, Kenan Albayrak, Mehmet Teoman Öksüz, Mehmet Şılga, Metin Yerbasan, Mertcan Uşar, Necmi Özgül, Orkun Şık, Recep Gür, Salih Torlak, Sezer Tiftik, DOydan Sabri Piker, Yasin Sürücü, Yaşar Üretürk, Yusuf Alperen Meral
Disiplin Kurulu
İlyas Meral, Salih Tiryaki, Ahmet Özer, Raşit Danalar, Kazım Ağar, Mimin Tokcan, Serkan Öngel
Üst Kurul Delegeleri
Süleyman Fethi Şirin, Fatih Berber, Yakup Gazi Tantan, Cemal Daştan, Çağlar Bütün, Menderes Yıldırım, Yusuf Duman, Mehmet Çeşmeliler, Hüseyin Tufan, Koray Önsel, İlker Yücel

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.