Tekirdağ Namık Kemal ÜniversitesiYeni Dönem Kayıtları Başladı

Tekirdağ Namık Kemal ÜniversitesiYeni Dönem Kayıtları Başladı

2023-2024 eğitim-öğretim yılında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesini tercih ederek yerleşen öğrencilerin kayıt işlemleri 28 Ağustos 2023 Pazartesi günü itibariyle başladı.
Rektörlük binasında gerçekleşen kayıt programına ÜniversitemizRektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN,Rektör YardımcısıProf.Dr. Murat TAŞAN, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Şenol AKYAZI, Üniversitemiz akademik ve idari personeli,basın mensupları ile kayıt olan öğrenciler ve aileleri katıldı.
Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesini kazanan öğrencilerin sembolik olarak kayıt işlemlerini gerçekleştirdi.
Konuşmasına,Üniversitemize kayıt olan yeni öğrencilerimizi tebrik ederek başlayan RektörProf. Dr.Mümin ŞAHİN,Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin uzman akademik kadrosu ile her geçen gün gelişen bir eğitim-öğretim kurumu olduğunu vurgulayarak; Üniversitemizin 247 adet etkin laboratuvarıyla, 7 gün 24 saat açık kapsamlı kütüphanesi ve uluslararası işbirlikleriyle Trakya Bölgesinin ve Ülkemizin önde gelen üniversitelerinden biri olduğunun altını çizdi.
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin YÖK tarafından “Uzmanlaşan Üniversite” olarak 25 Üniversiteden biri seçildiğine dikkat çeken RektörProf. Dr. ŞAHİN, “Üniversitemiz Gıda Biyoteknolojisi alanında “Uzmanlaşan Üniversite” oldu. Ayrıca Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından yükseköğretim kurumlarındaki niteliğin yükseltilmesi ve kalite güvencesine katkı amacıyla uygulanan Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) kapsamında kurumsal akreditasyon almaya hak kazanan 30 Üniversiteden biri oldu. Üniversitemiz ayrıca, Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) Logosu Kullanacak 40 Üniversiteden biri oldu” dedi.
“Üniversite Yönetimi olarak kapımız her zaman siz değerli öğrencilerimiz ve ailelerine açıktır” şekline konuşan RektörProf. Dr. ŞAHİN, “Yenieğitim-öğretim döneminin hepimiz için hayırlı olmasını umut ediyor, tüm öğrenci kardeşlerimize başarılar diliyorum”dedi.
Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 28 Ağustos-1 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Elektronik kayıtlar ise 28-30 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.