Deniz liman işletmeciliği Mezunlar derneği

Deniz liman işletmeciliği Mezunlar derneği

Ben Namık Kemal Üniversitesi 2016 Yılı mezunlarından ve Kurmuş olduğumuz Deniz liman işletmeciliği Mezunlar derneğinin kurucu başkanı İLKER ÇATAK yaptığı açıklamada;
2016 Yılında Okulun zorunlu stajı için araştırmalarımda karşıma çıkan şuanki Marka Müdürlüğünü yürüttüğüm VELA GEMİ ACENTELİĞİ şirketinde 7 yıldan beri aktif olarak çalışıyorum.
Denizcilik Sektöründe zaman geçirdikçe Bölüm mezunlarımızın ve öğrencilerimizin sektörle ilgili pek yeterli bilgi ve donanıma sahip olmadıklarını ve mevcut olanaklardan, denizcilik sektöründeki oyunculardan habersiz olduklarını fark ettim.
Tekirdağ’ımızın, Trakya’mızın ve Ülkemizin Mevcut Konumu, Denizciliğin Her geçen gün önemini arttırdığı günümüzde bu çok büyük bir eksikti.
Bu sebeple Kurucu Başkanlığını Yaptığım ve yine mevcut öğrenci, mezunlardan oluşan yönetim kadromuz ile birlikte Namık kemal üniversitesi Deniz ve liman işletmeciliği mezunlar derneğini 1 Temmuz 2023 tarihinde Denizcilik ve Kabotaj Bayramımızda Resmi olarak açılmıştır.
Derneğimiz denizcilik temalı olmak üzere Namık Kemal Üniversitesi Deniz ve liman işletme bölümü öğrencilerinin ve mezunlarının bilimsel proje ve çalışmalar hazırlayarak; Dernek bünyesinde her düzeyde denizcilik sektörünün çevresel, ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamayı, denizcilik örf ve adetlerini yaygınlaştırmayı , öğrencilerin ve mezunların denizciliğe olan sevgi ve ilgisini en yüksek düzeye çıkarmayı, Tekirdağ ilimiz başta olmak üzere, ülke ve uluslararası düzeyde üniversitemizin ve derneğimizin adını denizcilik faaliyetleri kapsamında duyurmayı ve aynı zamanda öğrenciler ile okul mezunları arasında network ağı oluşturarak dernek bünyesindeki üyelerine sektörü tanıtmak amacı ile kurulmuştur. ded.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.