MHP BABAESKİ İLÇE BAŞKANI EMRE VURAL GÜVEN TAZELEDİ

MHP BABAESKİ İLÇE BAŞKANI EMRE VURAL GÜVEN TAZELEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Babaeski 14. Olağan İlçe Kongresi’ni 19 Ağustos 2023 Cumartesi günü gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Emre Vural, tek aday olarak girdiği Babaeski İlçe Kongresi’nde yeniden seçilerek güven tazeledi.

MHP Babaeski 14. Olağan Kongresi Divan Heyeti seçimi ile başladı. MHP Babaeski Olağan İlçe Kongresinde Divan Başkanlığına Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu ( MYK ) Üyesi Derya Bulut, Divan Üyeliklerine MHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Tacettin Altay, MHP Hayrabolu İlçe Başkanı Bünyamin Bitgen, MHP Kırklareli İl yöneticisi İbrahim Yücepur, Divan Katipliğine MHP Kırklareli İl Yöneticilerinden Meltem Tuğyuk, MHP Kırklareli İl Başkan Danışmanı Mürsel Tekin seçildi.
Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Faaliyet raporu ve hesap raporları ayrı ayrı okunarak oylandı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yollamış olduğu mesaj salona okundu.
“YÜREĞİMİZDE TAŞIDIĞIMIZ SONSUZ VE SINIRSIZ TÜRKİYE SEVDAMIZI DAHA SOMUT GÖSTERECEĞİZ.”

MHP Babaeski İlçe Başkanı Emre Vural; ‘’ Milliyetçi Hareket Partisi Babaeski İlçe kongremize hoş geldiniz, sefalar getirdiniz,
Kıymetli Hazirun,
Genel başkanımız Türkmen Beyimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey’in, bizlere gösterdiği, Türkiye Yüz yılı hedefiyle,
yakın bir tarihte Cumhur ittifakının zaferi ile sonuçlanan ve kazananın aziz milletimiz olduğu bir genel seçimi geride bıraktık.

Önümüzde badirelerle dolu daha çok yolumuz olduğunun şuuruyla bugün burada kongremizi gerçekleştiriyoruz.
inanmış kadrolarımızla, Türk Milletinin bekası ve refahı için ant içmiş, yüreklerinde vatan sevgisini, yar sevgisinden üstün tutan ülküdaşlarımızla,
Babaeski’mizde nice başarılar kazanacağımıza inancım tam olarak bugün huzurunuzdayım.
Kıymetli misafirler, hem ülke olarak hem il olarak hem de ilçe olarak zor bir coğrafya yaşıyoruz.
Ülkemiz ciddi bir eşiği atlamanın sınırında, egemen güçlerin aklınıza gelebilecek her şekilde saldırısı ile karşı karşıya;
İlimiz ve ilçemiz ise bu geniş yelpazeyi görme konusunda belki dünya görüşleri yüzünden, belki terör bölgelerinden uzakta olmalarından, belki de büyük Atatürk’ü çok sevmelerine karşın onun en önemli ilkesi Milliyetçiliği tam olarak anlayamamış olmalarından ve ya bizlerin anlatamamış olmasından, arzu ettiğimiz teveccühü bugüne kadar göremedik.
Fakat bu durum bizi küstürmüyor aksine azmimizi arttırıyor.
Bugünden sonra ilçe halkımızla daha çok hem hal olacağız, daha çok dertlerine ortak ve hatta derman olacağız.
Yüreğimizde taşıdığımız sonsuz ve sınırsız Türkiye sevdamızı daha somut göstereceğiz.
Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatacak ve muasır medeniyetler seviyesine getirecek temel kadronun Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu,
Önce Ülkem diyen bizler yaşadığımız bu güzel ilçeye en net şekilde anlatacağız ve elbette gayretimizin sonucunu da alacağız.
Bu anlayışla oluşan yeni yönetimimiz, Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Bey’in iradesi neticesinde şartlar oluşursa önümüzdeki yerel seçimlerde başarılı olacak isimleri de içerisinden çıkaracaktır.
İslam ahlak ve faziletini Türklük şuur ve gururunu bizlere miras bırakan merhum başbuğumuz Alparslan Türkeş’i bu vesileyle huzurunuzda bir kez daha rahmetle anıyorum.
Genel Başkanımız ve Türkmen Beyimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beye de sağlıklı uzun ömürler dileyerek kongremize teşriflerinizden dolayı siz değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum. Sevgi ve saygılarımla, Allah’a emanet olunuz”

“MİLLETİMİZE OLAN GÜVENİMİZ VE İNANCIMIZ TAMDIR’’

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu ( MYK ) Üyesi Derya Bulut konuşmasında; ‘’ Sayılmayız parmak ile tükenmeyiz kırmak ile, çünkü biz Milliyetçi-Ülkücü Hareket’iz. Hesap yapmayız çıkar ile çetele tutmayız heves ile, çünkü biz Cumhur İttifakı’yız. Düşmeyiz vurmak ile durmayız engel ile çünkü biz Türk milletiyiz. Vazgeçmeyiz korku ile dönmeyiz tehdit ile çünkü biz Türkiye’yiz.
Tam 54 yıldır siyaset sahnesindeyiz, milli gönüllerdeyiz. Akif’in dediği gibi üç buçuk soysuzun ardında zağarlık yapmadık, hele hak namına haksızlığa ölsek tapmadık. Zaman oldu, şafağı sökmeyen gecelerde ülkülerimizin nuruyla aydınlandık. Zaman oldu bir hilal uğuruna, bir hakikat uğruna bir haysiyet ufkunda güneş gibi battık. Anılarımızı pusula yaptık açıldık geleceğe, acılarımızdan ders aldık tutunduk gerçeklere. Yeri geldi iftiralarla boğuştuk durduk, yeri geldi ihanetlerle boğulmak istendik. Vazgeçmedik sevdamızdan, dönmedik yolumuzdan, şikayet etmedik sırtımızdaki yüklerden. Çünkü; yolu doğru olanın yükü ağır olur dedik, ülkücü olmanın varsa bir bedeli, seve seve ödemeyi diledik. Geride kalan on yıllar içerisinde, yağmurdan sonra büyüye başaklar gibi büyüdük, kökleştik. Güzün toprağa serpilip baharla yeşeren tohumlar gibi yeşerdik, yükseldik. Yazın kuruyup, kışın yatağından taşan nehirler misali engelleri aştık. Tıpkı Ergenekon’dan çıkar gibi hep daha ileriye atıldık. Bir güne sığan asırlık olayları yaşadık, bir asra bedel bir günlük imtihanlarla yoklandık. Milliyetçi Ülkücü Hareket Türk Milleti’ne adanmış faziletli hayatların mecmudur. Milliyetçi ülkücü hareket Türklüğün bekasını korumaya yemin etmiş serdengeçtilerin, inanmış vicdanların ilkeli dava insanlarının düşmeyecek kalesidir. Ardımızda tarih, yanımızda dava arkadaşlarımız, başımızda al bayrağımız, bağrımızda üç hilalli sancağımız, önümüzde şehitlerimiz, gönlümüzde ülkülerimiz, övgümüzde milletimiz ömrümüzde milletimiz ölümümüzde bu cennet vatanın toprağı bize yardır dedik, nardır dedik, her zaman da var olacağız diye seslendik. Merhum Akif’in dediği gibi ‘Cehennem olsa gelen göğsümüzde söndürürüz. Bu yol ki, Hak yoludur, dönme bilmeyiz yürürüz.’
Biz yürüdükçe hainler kaçacak delik arayacak, biz yürüdükçe Türkiye düşmanları köstebekler gibi saklanacak. Biz yürüdükçe millet yürüyecek, tarih dile gelecek destanlar söylenecek. Türkiye yükseldikçe yükselecek.yürüyüşümüzden ürkenler var, varlığımızdan ürperenler var. Varsınlar ürpersinler.
Değerli Hazirun,
Hepinizin bildiği üzere, 9 Ağustos 2023 tarihi itibariyle başlayan ilçe kongrelerimiz il kongresi ile genişleyecek ve nihayetinde 14. büyük kurultayımızın icrası ile sonuçlanacak, Partimizin tarihi mücadelesine güç katacaktır.
Büyük kurultayımıza giden bu yolun önemli merhalelerinden biri olan Babaeski ilçe kongremizin; ülkemiz, milletimiz, Babaeski’miz ve partimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yerel yönetimlerin Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile birleşik ve bütünleşik yapısı, merkezi yönetimle tek ses ve nefes oluşu Türkiye’mizin milletler ve medeniyetler mücadelesine büyük bir kozu olacaktır. Milletimize ve Babaeskili vatandaşlarımıza olan güvenimiz tamdır. Bu 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta havlu atan muhalefet partilerin 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli ve Yerel seçimlerde Türkiye’nin ufkunu perdelemenin bedelini sandıkta ödeyeceklerdir.
Konuşmaların ardından gerçekleşen kongrede mevcut İlçe Başkanı Emre Vural yeniden seçilerek güven tazeledi.
MHP 14. Olağan kongresinde Babaeski İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:
ASİL ÜYELER
1- Sait Güroğlu
2- Gökay Yalçın
3- Hakan Arıcı
4- Yeliz Torgut
5- Arzu Eler
6- Kudret Meneşe
7- Hava Güneş
8- Eyüp Akın
9- Sefa Alp
10- Hasan Aran
11- Bican Gün
12- Mahmut Öztamur
13- Hüdaverdi Malit
14- Kenan Özkan
YEDEK ÜYELER
1- Reyhan Engin
2- Malik Hökkaş
3- Aydın HÖkkaş
4- Hikmet Aydoğan
5- Tahsin Koçyiğit
6- Erdem Demiral
7- Öner Oktay Yalçın
8- Raif Güzey
9- Kahraman Şalkın
10- Serdar Enginer
11- Seçkin Taştan
12- Mehmet Ali Tontaş
13- Ahmet Poalt Güven
14- Ali Küçük
İL DELEGELERİ
1- Ahmet Polat Güven
2- Ali Can Kartal
3- Aydın Hökkaş
4- Aygün Dinç
5- Bircan Gün
6- Birol turan
7- Cemal Lütfü Çetin
8- Çağan Közer
9- Doğukan Hökkaş
10- Emre Vural
11- Ercan Durdabak
12- Erdem Demiral
13- Eyüp Akın
14- Fahrettin Genç
15- Fedakar Yıldırım
16- Ferdi Bayer
17- Gökay Yalçın
18- Gülden Aydoğan
19- Hakan Arıcı
20- Hikmet Aydoğan
21- Hülya Gürman
22- Hüseyin Özkan
23- Hüseyin Demiral
24- Hüseyin Gültekin
25- İlkay Tarih
26- İsmail Kuru
27- İzzet Yüksel
28- Kahraman Şalkın
29- Kemal Çam
30- Kudret Meneşe
31- Malik Hökkaş
32- Metin Eler
33- Mehmet Özer
34- Mehmet Ali Tontaş
35- Murat Aydar
36- Murat Ok
37- Münür Küçük
38- Refat Rıdvan Gürkaş
39- Raif Güzey
40- Ramazan Karateke
41- Reyhan Engin
42- Ruhcan Bilek
43- Sait Güroğlu
44- Samet Sevinç
45- Samet Meriç
46- Serdal Ağdaş
47- Serhat Bayratktar
48- Şemsettin Vural
49- Şuayip Bozan
50- Tahsin Koçyiğit
51- Talip Güroğlu
52- Ünal Ağdaş
53- Yeliz Torgut
54- Yiğitcan Esenlikçi
55- Züfer Ağdaş
56- Zafer Akıncı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.