YAZ SPOR OKULU KURSLARI TAMAMLANDI

YAZ SPOR OKULU KURSLARI TAMAMLANDI

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl 9’uncusu gerçekleştirilen ve 3 bin 200 öğrencinin katıldığı Yaz Spor Okulu eğitimleri tamamlandı.
Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından iki dönem halinde düzenlenen Yaz Spor Okulu’nun kapanışı nedeni ile 29 Ekim Spor Kompleksi’nde öğrencilerle bir araya gelen Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Toplam 20 branşta düzenlenen Yaz Spor Okulumuzda bu yıl öğrencilerimize Futbol, Kız Futbol, Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi, Badminton, Kort Tenis, Okçuluk, Halk Dansları, Kung Fu, Güreş, İşaret Dili, Judo, Karate, Satranç, MuayThai, Atletizm, Bale, Temel Hareket Eğitimi ile Özel Çocuklar İçin Fiziksel Eğitim ve Spor branşlarında kurslar verildi. 2 dönem halinde düzenlenen kurslarımıza 3 bin 200 civarında öğrenci katılarak eğitim aldı” dedi.
3 BİN 200’DEN FAZLA ÖĞRENCİMİZ KATILDI
Yaz Spor Okullarımızda, kursların alanında uzman eğitmenler tarafından verildiğini belirten Belediye Başkanımız, “İlk dönemi 10 Temmuz Pazartesi günü başlayan ve 28 Temmuz Cuma günü sona eren kurslarımızın ikinci dönemi ise 31 Temmuz günü başladı ve bugün sona erdi. Yaz Spor Okulumuza bu yıl 3 bin 200’den fazla öğrencimiz katılarak yaz tatillerini Yaz Spor Okullarımızda değerlendirdiler. Hem tatillerini güzel keyifli bir şekilde geçirdiler, hem de yeteneklerini geliştirdiler” diye konuştu.
ÖĞRENCİLERİMİZE VE EĞİTMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Çerkezköy Belediyesi 9. Yaz Spor Okulu’nda Halk Dansları, İşaret Dili ve Bale kurslarının Belediye Hizmet Binamızda bulunan Çok Amaçlı Salon’da verildiğini sözlerine ekleyen Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Satranç kursumuz Atatürk Kültür Merkezi’nde, Kort Tenis kursumuz Tepe Piknik Alanı’nda, diğer bütün kurslarımız ise 29 Ekim Spor Kompleksi’nde verildi. Bu vesile ile bir kez daha 9. Yaz Spor Okulumuza katılan öğrencilerimize ve eğitimlerini üstlenen eğitmenlerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca bizlere güvenerek çocuklarını Yaz Spor Okulu kurslarımıza gönderen tüm velilerimize de şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Yaz Spor Okullarımızın kapanışı nedeni ile 29 Ekim Spor Kompleksi’nde düzenlenen kapanış töreninde Bale ve Halk Dansları kurslarımıza katılan kursiyerler tarafından gösteriler de sahnelendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.