Vali Soytürk Görevine Başladı

Vali Soytürk Görevine Başladı

İç İçleri Bakanlığının yayımlanan son kararnamesine göre Tekirdağ Valiliğine Recep Soytürk, atanmıştı. Vali Soytürk düzenlenen törenle görevine başladı.

İç İşleri Bakanlığının kararnamesi ile bir çok Vali’nin görev yeri değişmişti. Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon’a atanmıştı.Tekirdağ’a ise Vali olarak Recep Soytürk getirilmişti.
Yeni Vali Recep Soytürk için eski Valilik önünde tören düzenlendi. Vali Soytürk İlk olarak Polis tören ekibini selamladı.
Törene Tekirdağ AK Parti Milletvekili Mestan Özcan, CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrağ’ın yanı sıra ilçe Kaymakamlar ve daire müdürleri katıldı.
“Tekirdağ’ı Biliyorum”
Törenin sonuna gazetecilere açıklama yapan Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, sık sık Tekirdağ Marmara Ereğlisi ilçesine geldiğini belirterek, şunları kaydetti;” Bugün itibarıyla sanayi şehri, tarım şehri, turizm şehri Tekirdağ’da göreve başladım. Memleketim olan Sakarya’ya yakın olan bir kente Tekirdağ’da göreve başlamaktan mutluluk duyuyorum. Abimin Marmaraereğlisi ilçesinde yazlığı olmasından dolayı burasını biliyorum zaman zaman buraya gelip giderim. Buranın sanayideki rolünü, tarımdaki rolünü biliyorum. Eğitim ilgi duyduğum bir alan eğitimde eksik aksak varsa hep beraber tüm paydaşlarımızla birlikte el ele vererek eğitim ile ilgili elimizden gelen gayreti göstereceğimizden şüpheniz olmasın. Yönetim olarak ta bireysel çalışmayı sevmem, ekip çalışmasını severim. Hep beraber inşallah el birliğiyle bugüne kadar yapılmışların üzerine ne koyabiliyorsak ne mutlu bize.’’
blank

https://youtu.be/3JiUFeEcDXk

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.