KADEM Tekirdağ Temsilciliğinde Bayrak Değişimi

KADEM Tekirdağ Temsilciliğinde Bayrak Değişimi

KADEM Tekirdağ Kurucu Temsilcisi Zeynep ŞENTOP ŞAHİN’in görev süresinin dolmasının ardından görevini yeni temsilci Av. Sümeyye TEKİN’e devretti.

Kuruluşundan itibaren iki dönem 6 yıl süreyle KADEM Tekirdağ temsilciliği görevinde bulunan Zeynep ŞENTOP ŞAHİN, görevi Av. Sümeyye TEKİN’e devretti.
KADEM Tekirdağ Temsilciliği Yürütme Kurulu üyelerinin de katıldığı, dernek binasında gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşan Zeynep ŞENTOP ŞAHİN, “Kurulduğumuz 2017 yılından bu yana yürüttüğümüz pek çok çalışma ile yüzlerce kadınımıza ailemize ve binlerce insanın hayatlarına dokunduk. Her bir çalışmada büyük bir samimiyet ve özveriyle beslenen emekler söz konusuydu. Şehri için üretmek isteyen, şahit olduğu sorunlara çözüm bulmak isteyen, sorumluluk sahibi arkadaşlarımla, gönüllülerimizle 6 yıldır kadın ve aileye ait alanlarda çalışmalar yürütmeye ve şehrimize katkı sağlamaya çalışıyoruz.
Genel Merkezimizin bana tevdi ettiği ve 2017 yılından buyana büyük onurla sürdürdüğüm KADEM Tekirdağ temsilciliğini, görev süremin dolması nedeniyle Genel Merkezimiz tarafından atanan, dönemimde Yürütme Kurulu üyemiz ve Genç KADEM başkanımız Av. Sümeyye Tekin’e devrettim.
Her bir kurumda olduğu gibi, Sivil Toplum Kuruluşları’nda da görev değişimleri yeni bir enerjiyi beraberinde getirir ve yeni bir katma değer sağlar. KADEM Temsilciliğimizin bundan sonrada çok büyük çalışmaları ile şehrimize katma değer sağlayacağından hiç şüphe duymuyorum.
KADEM’in Tekirdağ Kurucu Temsilcisi ve daimi gönüllüsü olarak yeni Temsilcimiz Av. Sümeyye TEKİN’e yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum. Bu süre zarfında bana eşlik eden yol arkadaşlarıma ve gönüllülerimize, çalışmalarımıza destek olan kurumlarımıza çok teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.