Tekirdağ’da %67’si sigortasız olan KOBİ’leri Fayda Ekosistemi ile güçlendirecek

Tekirdağ’da %67’si sigortasız olan KOBİ’leri  Fayda Ekosistemi ile güçlendirecek

 

 

 

Tekirdağ’daKOBİ’lerin sigortalılık oranının yüzde 33’te kaldığını açıklayan Öktem Örkün, yeni geliştirdikleri Fayda Ekosistemi ile KOBİ’leri ekonomik, iklimsel, operasyonel ve siber güvenlik risklerine karşı güçlendirmeyi hedeflediklerini vurguladı. KOBİ’lerin Allianz’ın güçlü fayda ekosisteminden yararlanabilecekleri uygulamada; teminatlara ek olarak eğitim ve danışmanlık hizmetleri, ücretsiz ya da indirimli çözümler ve avantajlar yer alıyor.

 

Allianz Türkiye Elementer Ticari Sigortalar Genel Müdür Yardımcısı Öktem Örkün, yeni geliştirdikleri KOBİ Fayda Ekosistemi ile ilgili olarak Tekirdağözelinde açıklamalarda bulundu.

 

Tekirdağ’da sigortalı iş yeri oranı yüzde 33

Tekirdağ’daki KOBİ’lerdesigortalılık oranının hala yeterli düzeyde olmadığına dikkat çeken Örkün, “Tekirdağ’da toplam sigortalı iş yeri oranı yüzde 33. Maalesef bazı işletmeler, iş yeri sigortasını bir masraf kalemi olarak görebiliyor. Oysaki sigorta, işletmelerin olası risklerinde telafisi yıllarca sürecek iş kayıplarının önüne geçilmesini mümkün kılıyor. Yaşanabilecek kayıpları en aza indirerek işletmelerin ekonomik sürdürülebilirliğini sağlıyor. Bu nedenle, yaşanması muhtemel kayıplara karşı makine, elektronik cihaz, emtia gibi varlıklarını koruyarak, başladığı noktaya geri dönmek istemeyen iş yeri sahiplerinin, sigortalarını her yıl düzenli olarak yaptırmalarında fayda var” dedi.

 

KOBİ’ler ekonomik, iklimsel, operasyonel ve siber güvenlik riskleriyle karşı karşıya

Örkün açıklamasını şöyle sürdürdü: “Türkiye ekonomisine ve istihdamına önemli katkılar sağlayan KOBİ’lerin, ekonomik, iklimsel, operasyonel ve siber güvenlik risklerinin arttığı günümüzde, sigorta ürünlerine olan ihtiyaçları hızla artıyor. KOBİ’lerin başarılı olabilmesinin yolu; muhtemel risklerin yönetimi ile günümüzün teknolojik ve ekonomik ihtiyaçlarına uyum sağlayabilmekten geçiyor. Ekonomik sürdürülebilirliğini sağlamaya odaklanan KOBİ’lerin farklılaşan tüm bu ihtiyaçlarına, yeni KOBİ Fayda Ekosistemi hizmetimizle yanıt veriyoruz. Ekonominin lokomotifi olan KOBİ’lerin gelişimleri için en önemli gereksinimlerinin desteklenmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle Allianz Türkiye olarak, iş yeri sigortası ürünlerimizin sunduğu teminatların ötesinde, kapsamlı ek faydalar sağlayan yeni bir ekosistem geliştirdik.”

 

KOBİ’ler Allianz’ın güçlü fayda ekosisteminden yararlanabilecek

Allianz Türkiye’nin KOBİ’lere sunduğu ‘Güvenli İşyerim Sigortası’nı tercih eden işyerleri temel sürdürülebilirlik eğitimlerine katılma ve anlaşmalı şirket üzerinden %50 indirimli alarm sistemi satın alma fırsatı yakalarken ‘İşyerim Sigortası’nı tercih edenler ise bundan böyle; ‘risk ve güvenlik faydaları’, ‘operasyonel faydalar’, ‘pazarlama faydaları’ ve ‘sürdürülebilirlik’ olmak üzere kapsamlı ek avantajlara hak kazanacak.

 

  • Risk ve güvenlik hizmetleriile işverenler, anlaşmalı şirket üzerinden yüzde 50 indirimli alarm sistemi satın alabiliyor. Ayrıca siber saldırıda durum analizi bilgilendirme hattı, hukuki danışmanlık, yılda bir kez ücretsiz siber güvenlik eğitimi, yılda bir defa geçerli bir yıl ücretsiz koruma yazılım lisansı gibi imkanlar da sunuluyor.
  • Sürdürülebilirlik hizmeti temel sürdürülebilirlik, yeşil mutabakat ve diğer regülasyonlara uyum gibi konularda webinar serisi içeriyor.
  • Operasyonel faydalarkapsamında ücretsiz e-belge çözümleri, online muhasebe programı, e-ödeme sistemleri entegrasyonu gibi pek çok hizmet için yüzde 20 indirim sağlanıyor.
  • Pazarlama faydaları ile işyerleri dijital pazarlama eğitimi ve danışmanlığı, liderlik akademisi eğitimleri, web sitesi ve logo tasarımının yanı sıra İngilizce-Türkçe çeviri hizmeti gibi çeşitli hizmetlere erişebiliyor.

 

KOBİ’ler risklere karşı ihtiyaçlarına en uygun teminatları seçebiliyor

Allianz Türkiye’nin KOBİ’lere sunduğu iki farklı sigorta paketinden biri olan ‘Güvenli İşyerim Sigortası’ürünü, işyerlerindeki demirbaş, muhteviyat ve binayı yangın, sel, su baskını, hırsızlık ve terör gibi birçok riske karşı güvence altına alıyor.‘İşyerim Sigortası’ ürününde ise yine işyerleri ve isteğe bağlı olarak işyerindeki muhteviyat; yangın, hırsızlık, deprem, sel ve su baskınlarının yarı sıra, iş durması ve kira kaybına kadar pek çok riske karşı güvence altına alınabiliyor. Farklı paket seçeneklerinden yararlanılarakteminat kapsamı genişletilebiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.