KILDIRAN: PROJELERİNİ AÇIKLADI

KILDIRAN: PROJELERİNİ AÇIKLADI

Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASFK) Başkan Yardımcısı Hilmi Kıldıran Süleymanpaşalı basın mensupları ile bir araya gelerek projeleri konusunda açıklamada bulundu.
Geçtiğimiz günlerde 2 Eylül 2023 tarihinde yapılacak olan Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASFK)Başkanlığına adaylığını açıklayan Kıldıran kahvaltılı bir programda yerel basın emekçileriyle bir araya geldi. Samimi ve sohbet havasında geçen programda Kıldıran; seçim sürecini değerlendirdi.
Kıldıran açıklamasında uzun yıllardır, Futbol federasyonunda yöneticilik ve Büyük Çınarlıspor’da Başkanlık yaptığını söyledi.
Yaptığı görevlerle Futbol federasyonunun ve amatör Kulüplerinin sorunlarını çok yakından bildiğini ifade eden Kıldıran, şunları kaydetti;” Uzun yıllardır federasyonun ve Kulüplerin içindeyim. Bu sebeple sorunları çok yakından biliyorum. Tekirdağ’da futbolu geliştirmek için Federasyon Başkanlığına aday oldum. Federasyon Başkanı ve Yönetimi hiçbir şekilde federasyondan ücret almazlar. Federasyonun tek geliri lisans bedellerinden gelen ücretlerdir. Lisansların bir çoğu ise İstanbul’da yapılır. Federasyonumuzun binası var ve giderleri var. Bunun yanında 2 çalışanımız var. Bunları hepsini alt alta topladığınızda Lisans bedellerinden gelen para bunları karşılayamıyor. Yeni seçilecek yönetimin kendi cebinden kaynak aktarması lazım. Biz göreve talip olurken bunları bile bile aday olduk. Seçildiğimiz takdirde Tekirdağ da ki Amatör Futbolu geliştirmek için hem mesai harcayacağız hem de kendi bütçemizden harcamalar yapacağız.”
Toplu fotoğraf çekimiyle program sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.