BİHTER DEMİRAL: AĞUSTOS SONUNA KADAR ALIMLARIN TAMAMI BİTECEK

BİHTER DEMİRAL: AĞUSTOS SONUNA KADAR ALIMLARIN TAMAMI BİTECEK

Tekirdağ TMO Baş Müdürü Bihter Demiral buğday alımları konunda bilgiler verdi. Sahada çiftçilere hizmet etmeye devam eden ve bizzat işleri takip eden Demiral buğday alım randevuları hakkında bilgiler verdi.

blank

KAPALI ALAN ALIMLARI YANINDA AÇIK ALAN ALIMLARI DEVAM EDİYOR
Tekirdağ da çiftçilere son sürat hizmet etmek açık alımları da başlatan TMO Baş Müdürlüğü çiftçileri bekletmeden hızlıca alımlara devam ediyor. Bugün itibarıyla 400 bin ton kapalı depolara alım yaptık. Bundan sonra açık sahalara alımlara devam edeceğiz.
Serbest piyasada alım talepleri artıyor bu sebeple de TMO ya gelen randevularını iptal ediyorlar. Bir talep geldikçe alıma devam edeceğiz.
Ekmek fiyatları konusunda genel müdürlük gereken açıklamaları yaptı. 9350 TL satış fiyatımız olacak. Bir süre sonra piyasa kendi değerini bulaktır. Özellik genel müdürümüzün bir açıklaması var. Uygun fiyatlı ürün temin etmek isteyen herkes şimdiden ürünlerini temin etsin.
ARPA DA ALABİLİRİZ ANCAK BUĞDAYA YÖNELDİK
37 bin ton arpa aldıklarını belirten Demiral, buğday alımlarına başlayınca arpa alımları biraz geride kaldı. Ancak talep gelirse arpa almaya devam edeceğiz.
8250 TL olarak fiyat açıklandıklarını vurgulayan Demiral en ucuz 7500 TL dir. Ayrıca Bin Tl desteğimiz var. Ürünü kime satarlarsa satsınlar desteği yinede alacaklar.
EKİM AYI RANDEVULARI AĞUSTOSA ÇEKİLDİ
Bizler bilinçli olarak randevu sistemini genişlettik. Baktık ki çok fazla talep de gelmedi. Bu sebeple ağustos ayı içinde tümden alımlarımızı yapmış olacağız.
Bizzat ben arıyorum tüm üreticilerimizi en geç ağustos sonunda alımları tamamlayacağız bize ürün satmak isteyen kimse ortada kalmayacak. dedi.

 

YORUMLAR

  1. blank Şahin dedi ki:

    İyide Temmuz ayından beri randevu alamıyoruz. Gece saatlerinde sisteme giremiyoruz. Daha sonra sisteme girdiğimizde randevu günü açılmıyor. Talebe göre açtık kapadik diyor sayın müdür. Talebi alamıyorsunuz neye göre belirleniyor bu talep