NKÜ ile Kadir Has Üniversitesi Arasında İş Birliği Toplantısı Gerçekleştirildi

NKÜ  ile Kadir Has Üniversitesi Arasında İş Birliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve Kadir Has Üniversitesi Arasında gerçekleştirilmesi planlanan iş birliklerine yönelik toplantı yapıldı.

Rektörlük Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sondan DURUKANOĞLU FEYİZ, Tekirdağ NKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN, Tekirdağ NKÜ Teknoloji Geliştirme Bölgesi Genel Müdürü Öğr. Gör. Dr. Barış KOCABIYIK, Üniversite Sanayi İş birliği Patent ve Lisans Destek Koordinatörlüğü Koordinatör Yardımcısı ve TTO Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Figen TAŞCI DURGUT, Kadir Has Teknopark Genel Müdürü Latif ULU, Ar-Ge Direktörü Gülşen AYÇİÇEK ve Proje Muafiyet Uzmanı Şilan ATBAŞ katıldı.

Toplantıda, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile Kadir Has Üniversitesi’nin bölgesel kalkınmaya hız ve farklılık kazandıracak, değer yaratacak, Ar-Ge ve inovasyon odaklı, yeni oluşumlar oluşturmak, geliştirmek ve uygulamak için yapılabilecek ortak çalışmalar değerlendirildi. Toplantıda ayrıca Kadir Has Üniversitesi bünyesinde yeni açılan Teknoloji Geliştirme Bölgesi faaliyetleri konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya ilişkin değerlendirmede bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, görüşmenin çok verimli geçtiğini belirterek; gerçekleştirilecek çalışmaların bölgemizin gelişimine katkı sunacağını vurguladı.

Toplantı sonunda Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sondan DURUKANOĞLU FEYİZ’e günün anısına Üniversitemizin prestij yayını olan “Namık Kemal: Hayatı-Düşünceleri-Eserleri” adlı kitabı takdim etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.