TEKİRDAĞ TSO veTEKİRDAĞ MEKTEBİM BEYKENT ÖZEL EĞİTİM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. TEKİRDAĞ ŞUBESİ ARASINDA İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALANDI

TEKİRDAĞ TSO veTEKİRDAĞ MEKTEBİM BEYKENT ÖZEL EĞİTİM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. TEKİRDAĞ ŞUBESİ ARASINDA İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALANDI

Üye indirim protokolleri kapsamında Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (Tekirdağ TSO) ile Oda Üyesi Tekirdağ Mektebim Koleji arasında iş birliği protokolü imzalandı.
İmza protokolüne; Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay ve Mektebim Koleji Tekirdağ Şubesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Burcu Yılmaz katılımda bulundu.
İmzalanan protokolle ilgili açıklamada bulunan Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay; “Mektebim koleji Tekirdağ kampüsü hizmetlerinde Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası çalışanlarına ve iştiraklerine 2023 – 2024 eğitim öğretim yılında yaptıracakları sadece yeni kayıtlarda geçerli olmak üzere liste fiyatı üzerinden 20% oranında indirim sağlanacaktır. Oda üyelerimiz faaliyet belgesi ve firma iştirakleri çalışanlarına ait kimlik kartlarını ibraz ettiklerinde, belirtilen indirim oranlarının / taksit sayılarının uygulanması için yeterlidir. Protokolün iki kurum için hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.