SAFAALAN DÜĞÜN SALONU İÇİN İLK ADIM ATILDI

SAFAALAN DÜĞÜN SALONU İÇİN İLK ADIM ATILDI

 

 

 

Hizmet, yatırım ve projelerine her gün bir yenisini ekleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi,  Saray ilçesi Safaalan Düğün Salonu’nun temelini törenle attı.

Daha önce köy iken 2014 yılında mahalle statüsüne kavuşan Safaalan Mahallesi’nde önemli bir ihtiyacı karşılayacak olan 689,27 metrekarelik düğün salonunda; 1 adet çok amaçlı salon, 1 adet gelin odası, 1 adet gelin banyosu, 2 adet tesisat odası, bay-bayanWC ve otopark alanı bulunacak.

BAŞKAN KADİR ALBAYRAK, “DÜĞÜN SALONUMUZ ÖZEL GÜNLERDE MUTLULUKLARIN PAYLAŞILDIĞI BİR MEKÂN OLACAK”

Temel atma töreninde konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ilçelerimize ve mahallelerimize hakkaniyet içerisinde hizmet götürmeye devam ediyoruz. Kırsal mahallelerimiz de ihtiyaç duyduğu hizmetleri Büyükşehir Belediyemizden alıyor. Nişan, kına gecesi, düğün ve çeşitli etkinliklerin yapılabilmesi amacıyla Safaalan Düğün Salonu projemizin temelini bugün itibariyle atıyoruz. 690 metrekarelik tesisimizde 458 metrekarelik salon ve otopark yer alıyor. Safaalan Mahallemizin önemli bir ihtiyacını karşılayacak olan Düğün Salonumuz özel günlerde mutlulukların paylaşıldığı bir mekân olacak. Siz değerli hemşehrilerimizi layık olduğunuz hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz. En kısa zamanda açılış törenimizde yeniden buluşmak ümidiyle Safaalan Düğün Salonu projemizin hayırlı olmasını diliyor, projemizin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

“İHTİYAÇLARIMIZI DİLE GETİRMEK İÇİN NE ZAMAN TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ KADİR ALBAYRAK’A GİTSEK BİZİ HİÇBİR ZAMAN KAPIDAN ÇEVİRMEDİ”

Temel atma töreninde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yüksel Özdal, proje ile ilgili teknik bilgiler verirken Safaalan Mahallesi Muhtarı Mehmet Özmen de konuşma yaparak, “Safaalan halkının beklediği büyük bir projenin temel atma töreninde bir aradayız. Safaalan için çok büyük ve önemli bir proje. İhtiyaçlarımızı dile getirmek için ne zaman Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’a gitsek bizi hiçbir zaman kapıdan çevirmedi. Kapısı bize her zaman açıktı. Gerek kilit taş gerek yol; ihtiyaçlarımızın hepsini söyledikten çok kısa bir süre içinde yaptı. Düğün salonu da bizim kanayan bir yaramızdı. Bu ihtiyacı Kadir Başkanımıza ilettim.Bugün burada Safaalan’a yakışır modern bir düğün salonu kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Başkan bey de demek istemiyorum; artık o Tekirdağ’ın Kadir Baba’sı oldu.Bu vesileyle Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak babamıza köy halkı ve şahsım adına teşekkür ediyorum.” dedi.

 

“SARAY HALKI OLARAK BU GÜNÜ ASLA UNUTMAYACAĞIMIZI TEKRAR BİLDİRİYOR ŞÜKRANLARIMIZI, MİNNETLERİMİZİ SUNUYORUZ”

 

Törende Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş“Uzunca bir bekleyişin ardından Kadir Başkanımız sözünü tuttu. Terziköy’denSafalan’a diye başladığı sözlerini kanıtlarcasına, İstanbul’un kıyısında, Yıldız Dağları’nın eteklerinde Kadir Başkanın yıldızı yine bizim için parlıyor. Kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Söz verdi, merak etme sabırsızlanıyorsun ama bu işler böyle olmaz evlat dedi. Sonunda dediğini yaptı. Kendisini yürekten kutluyorum. Kadir Başkan’a küçük ama işlevsel düğün salonlarını örnek gösterdim ve bunlardan yapamaz mıyız diye sordum. ‘Benim adım Kadir Albayrak, ben bunu böyle yapmam yakışacağı gibi yaparım. İstanbul’un kıyısında öyle bir düğün salonu inşa edeceğiz ki, Aydınlar’daki, Binkılıç’taki düğün salonları kendini gözden geçirmek zorunda kalacak’ dedi. Bugün İstanbul’un hemen kıyısında harika bir düğün salonunu hizmete açmak üzere büyük bir vakar ve gururla karşımızda dururken; biz de Saray halkı olarak bu günü asla unutmayacağımızı tekrar bildiriyor şükranlarımızı, minnetlerimizi sunuyoruz. Saray halkı adınaçok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız Başkanım.” şeklide konuştu ve projede emeği geçen herkese teşekkür etti.

Tören konuşmaların ardından iş makineleriyle temel betonunun atılması ile son buldu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.