BAŞKAN AKAY’I DUYGULANDIRAN ZİYARET

BAŞKAN AKAY’I DUYGULANDIRAN ZİYARET

Yıllar önce Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı ziyaret ederek kendisi için yazdığı şiiri okuyan Duru Doğa Yıldıran, bu kez LGS Türkiye 1’incisi olarak Başkanımız Akay’ı ziyaret etti.
Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında 90 sorunun tamamını doğru bilerek Türkiye 1’incisi olan Duru Doğa Yıldıran Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı ziyaret etti. Ziyarette Duru’nun anne ve babası Murat ve Emine Yıldıran ile mezun olduğu Çözüm Akademi Okulları Müdürü Hüseyin Çakıroğlu da yer aldı. Kızlarının LGS birincisi olarak Galatasaray Lisesi’ne yerleştiğini kaydeden Yıldıran Ailesi, “Kızımız kendisine bir hedef koydu ve bu hedefe varmak için azimle çalıştı. Çözüm Akademi Okullarındaki öğretmenlerinin de katkılarıyla bu başarıyı elde etti” ifadelerini kullandı.
KIZIMIZ SİZİ ÇOK SEVİYOR
Başarılı öğrencinin 2018 yılı sonunda Çerkezköy Kent Konseyi Çocuk Meclisi ile birlikte Belediye Başkanımız Vahap Akay’a ziyarette bulunduğunu anımsatan anne Emine Yıldıran, “Kızımız sizi çok seviyor. Yıllar önce sizi ziyaret ederek sizin için yazdığı bir şiiri okumuştu. Bugün de Türkiye 1’incisi olarak sizi ziyaret etmenin mutluluğunu yaşıyor” diye konuştu.
BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM
Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Duru kızımızın beni ziyaretini çok iyi hatırlıyorum. Yazdığı şiiri de… Dolayısıyla bu ziyaret beni ayrıca mutlu etti. Duru, elde ettiği bu başarı ile ailesini ve öğretmenlerini olduğu gibi bizleri de çok gururlandırdı. Kendisini tebrik ediyor, eğitim hayatındaki başarılarının devamını diliyorum” açıklamalarında bulundu. Ziyaret sonunda Duru ve ailesi ile hatıra fotoğrafı çektiren Başkanımız Akay, başarılı öğrenciye tablet hediye etti.
İŞTE O ŞİİR
İşte LGS Şampiyonu Duru Doğa Yıldıran’ın Belediye Başkanımız Vahap Akay için yıllar önce yazdığı o şiir:
ATATÜRK SEVDALISI BAŞKANIM
Çocuğa, gence, yaşlıya yardım edersiniz,
Memleket sevdalısı Başkanımızsınız siz.
İsteklerimizi, sorunlarımızı dinlersiniz,
Memleket sevdalısı Başkanımızsınız siz.
Yardımsever, duyarlı, dürüst, başarılı
Memleket sevdalısı Başkanımızsınız siz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.