İstikbal Mobilya 2. Şubesini açtı

İstikbal Mobilya 2. Şubesini açtı

İstikbal Mobilya 2. Şubesini Hürriyet Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarında açtı.

Açılışa Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, İYİ Parti Tekirdağ il Başkanı Gökhan Metiner, Malkara İlçe Emniyet Müdürü Hasan Basri Karakuş, Hayrabolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fahmi Altayoğlu yanı sıra iş adamları ve Tekirdağ halkı katıldı
Açılışta konuşan Tema Mağazacılık Yönetim Kurullu Üyesi Serdar Gül 40 yıldır Tekirdağ’da ticaretle uğraştıklarına vurgu yaparak, şunları kaydetti;” Tekirdağ ‘da 2. İstikbal Mağazasını açıyoruz. 40 yıldır işletmesini sürdüren Serdar Zücaciye ve Salmanlı firmalarımızın ortak iştirakidir. Sektöründe lider markalar çalıştığımız İstikbal, Arçelik, Genç odası mağazası, Zücaciye mağazaları, motosiklet, Bisiklet ve Bebek sektöründeki mağazası ile birlikte bugün 13. Mağazasını bünyemize katmış bulunmaktayız. Bize destek veren herkese teşekkür ederim.”

Karavil A.Ş. Genel Müdürü Orhan Başar ise; ” Yeni Mağazamız Tekirdağ’a hayırlı olsun” dedi.
“ Her Geçen Gün Daha Da Büyüyoruz”
İstikbal Marka Direktörü Bülent Alıcı ise İstikbal markasının her geçen gün daha da büyüdüğünü ifade ederek, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Karavil AŞ olarak bölgemizde 161. Türkiye Genelinde 682. Satış noktamızı açıyoruz. Yeni mağazamızda tüm ürünler yer alıyor. Markamızı tanıtan Gül ve Salmanlı ailelerine ve Tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İstikbal ile her yer çok güzel”
“Tekirdağ Ekonomisine büyük katkı sağlıyorlar”
Tekirdağ CHP Milletvekili İlhami Özcan Aygun ise 2 firmanın Tekirdağ ekonomisine katkı sunduğunu ifade ederek;” Gül ve Salmanlı ailelerini tebrik ediyorum. Ama serdar Zuccaciye ben bildim bileli var. Tekirdağ’ına yıllardan beri istihdam sağılıyorlar. Tekirdağ Ekonomisine büyük katkı sağlıyorlar. Böyle güzel yatırımların artarak devam etmesini temenni ediyorum. Bu zor dönemde, böyle büyük binaları, böyle iş yerlerini açmak kolay değil. Emeği geçenleri kutluyorum” şeklinde konuştu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise Tekirdağ’ın böyle mağazalara ihtiyacı olduğunu ifade ederek;” Çok güzel bir mağaza olmuş. Tekirdağ’a önemli bir yatırım daha kazandı. Tekirdağ’ın nüfusu hızla artıyor. 750 Bin kişi ile teslim aldığımız Tekirdağ bugün 1 Milyon 250 nüfusa ulaştı. 150 Bin nüfusla aldığımız Süleymanpaşa ilçesi 210 bin nüfusa ulaştı. Bu nüfus artışına paralel ihtiyaçlarda kendiliğinden ortaya çıkıyor. Bu mağaza da onlardan bir tanesi. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
Konuşmaların arından İstikbal Mobilya 2. Şubesinin açılış kurdelesi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, İYİ Parti Tekirdağ il Başkanı Gökhan Metiner, Tema Mağazacılık Yönetim Kurullu Üyesi Serdar Gül, Karavil A.Ş. Genel Müdürü Orhan Başar ve İstikbal Marka Direktörü Bülent Alıcı tarafından kesildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.