Başkan Uzunlar 59 Oto Tek Galericiler Sitesi açılış törenine katıldı

Başkan Uzunlar 59 Oto Tek Galericiler Sitesi açılış törenine katıldı

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesine kazandırılan 59 Oto Tek Galericiler Sitesi, düzenlenen açılış töreniyle faaliyete geçti. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, sektör temsilcileriyle birlikte gerçekleşen açılış törenine katılarak yeni tesisin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Tekirdağ 59 Oto Tek adını taşıyan Galericiler Sitesi, Vatan Mahallesi Kanuni Sultan Süleyman Bulvarı No:49 adresinde, Çevreyolu Yeni Sanayi Sitesi karşısında hizmet vermeye başladı. Tesis için açılış töreni düzenlenirken, törende sektör temsilcileri, galerici esnafı ve Tekirdağ protokolü törene ilgi gösterdi.

UZUNLAR EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, sektör temsilcileriyle bir araya gelerek, oto galeri işletmelerinin tek çatı altında toplandığı modern tesisin açılış törenine iştirak etti. Başkan Uzunlar açılışta yaptığı konuşmada, yeni oto galericiler sitesinin şehirde faaliyet gösteren oto galeri işletmeleri için büyük bir fırsat olduğunu vurguladı. Aynı zamanda şehirdeki otomotiv sektörünün gelişimine katkı sağlayacağına olan inancını dile getirdi.

Süleymanpaşa Belediyesi olarak, projenin hayata geçmesinde ellerini taşın altına koymaktan çekinmediklerini ve şehrin ekonomik kalkınması için çalışmalarını sürdüreceklerini vurgulayan Uzunlar, projede emeği geçen tüm paydaşlara teşekkürlerini iletti.

Açılış töreni, kurdele kesiminin ardından tamamlandı. Başkan Uzunlar, açılışa katılan protokol üyeleri ve galericilerle birlikte tesiste incelemelerde bulundu.

“PROJE SEKTÖRÜN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLAYACAK”

Açılış töreninin ardından açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, “Süleymanpaşa’mıza kazandırdığımız oto galericiler sitesinin açılış törenine katıldık. Şehrimizde faaliyet gösteren tüm oto galeri işletmelerinin tek çatı altında toplandığı site açılışında sektör temsilcilerimizle bir araya geldik. İnanıyorum ki, şehrimizin otomotiv sektöründeki önemini daha da pekiştirecek olan yeni galericiler sitemiz, sektörün gelişimine katkı sağlayacak. Süleymanpaşa’mızı daha da ileriye taşıyan bu projede yer alan tüm paydaşlara teşekkür ederim. Süleymanpaşa Belediyesi olarak, şehrimizin ekonomik kalkınmasına yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu modern tesisin, oto galericilerimize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum,” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.