Doğa Koleji Yeni Eğitim Dönemine Hazır

Doğa Koleji Yeni Eğitim Dönemine Hazır

Çocuklarımızın geleceğini sağlam temeller üzerine inşa etmek üzere kurulu Tekirdağ’ın önemli eğitim kurumlarından biri olan Doğa Koleji, verilen eğitimlerin yanı sıra öğrencilerin derslerinde daha başarılı olmalarını sağlayan çeşitli aktif etkinliklerle dolu olması ile de biliniyor.

Bulunduğu kentle barışık, sorunsuz yönetim tarzı ile önemli mesafeler kat eden Doğa Koleji yönetimi, bu sefer de okulun kampüs bahçesinde yerel basın ile kahvaltılı buluşma programında bir araya geldi.

Kahvaltılı buluşma programına Kampüs Müdürü Irmak Eren, Halkla İlişkiler Müdürü Nilüfer Türüdü, Ortaokul ve Lise Müdürü Selçuk Fırtın, okul yönetimi temsilcileri katıldı.

Doğa Koleji ile ilgili açıklama yapan Kampüs Müdürü Irmak Eren, Okulun Tekirdağ’da ki en iyi yabancı dil eğitimin verdiğine dikkat çekerek, şunları kaydetti;” 3 yaş kreş seviyesinden lise son sınıfa kadar eğitim veriyoruz. Okulumuz öğrencilerin puanlarına göre Anadolu ve Fen lisesi olarak ta 2 Ye ayrılıyor. Okulumuz yabacı dili 3 başlıkta veren tek okuldur. Ana dil düzeyinde İngilizce dersi, bunun yanında ise Almanca ve Fransızca eğitimlileri de veriyoruz.” dedi.

Irmak, akademik başarının yanında spor ve sanat gibi her alanda başarılı öğrenciler yetiştirmeyi hedeflediklerini ifade ederek, “Köy enstitülerinde olduğu gibi her alanda öğrencilerin deneyimle öğrenmelerinin sağlıklı olduğuna inanıyoruz, o yüzden elimizdeki tüm imkanlarla çocuklarımızın her şeyi tecrübe etmesini sağlamak istiyoruz. En iyi eğitim yönteminin uygulayarak ve görerek olduğunu biliyoruz” dedi.

blank

blank

blank

blank

blank

blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.