Doğa Koleji Basınla Bir Araya Geldi

Doğa Koleji Basınla Bir Araya Geldi

Doğa Koleji Kampüs Bahçesinde okul yönetimi, yerel basın temsilcileri ile kahvaltı programında bir araya geldiler.
Doğa Kolejinin geleneksel hale getirdiği basınla buluşma etkinliğine yerel basının çok yoğun katılım gösterdi. Kahvaltı programına Kampüs Müdürü Irmak Eren, Halkla İlişkiler Müdürü Nilüfer Türüdü, Ortaokul ve Lise Müdürü Selçuk Fırtın, okul yönetimi temsilcileri katıldı.
Doğa Koleji ile ilgili açıklama yapan Kampüs Müdürü Irmak Eren, Okulun Tekirdağ’da ki en iyi yabancı dil eğitimin verdiğine dikkat çekerek, şunları kaydetti;” 3 yaş kreş seviyesinden lise son sınıfa kadar eğitim veriyoruz. Okulumuz öğrencilerin puanlarına göre Anadolu ve Fen lisesi olarak ta 2 Ye ayrılıyor. Okulumuz yabacı dili 3 başlıkta veren tek okuldur. Ana dil düzeyinde İngilizce dersi, bunun yanında ise Almanca ve Fransızca eğitimlileri de veriyoruz.”
Irmak, akademik başarının yanında spor ve sanat gibi her alanda başarılı öğrenciler yetiştirmeyi hedeflediklerini ifade ederek, “Köy enstitülerinde olduğu gibi her alanda öğrencilerin deneyimle öğrenmelerinin sağlıklı olduğuna inanıyoruz, o yüzden elimizdeki tüm imkanlarla çocuklarımızın her şeyi tecrübe etmesini sağlamak istiyoruz. En iyi eğitim yönteminin uygulayarak ve görerek olduğunu biliyoruz” dedi.
Doğayla iç içe bir ortamda gerçekleşen program toplu fotoğraf çekimleriyle sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.