15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Demokratik düzenimizi hedef alarak Devletimizin bölünmez bütünlüğünü veMilli birlik ve beraberliğimizi parçalama maksadıyla gerçekleştirilen 15 Temmuz hain darbe girişiminin Milli İrade tarafından eşsiz bir kahramanlık örneğiyle bertaraf edilişinin 7’inci yılını hep birlikte idrak etmekteyiz.
15 Temmuz gecesi, Devlet kurumlarımızın içerisine yerleşmiş, Devletimizden maaş alan hainler ve işbirlikçileri, Milletimize, Cumhurbaşkanımıza, Türkiye Büyük Millet Meclisimize ve Hükümetimize karşı haince ve alçakça bir darbe girişimine kalkıştılar.
O gece, dış güçlerin cesaretlendirmeleri ile içimize sızmış hainler, sinsice planlarını uygulamaya, Milletimizi esaret altına almaya, Devletimizi ele geçirmeye çalıştılar.
Milletimiz, engin ferasetiyle darbe girişiminin ilk saatlerinden itibaren tüm gerçekleri gördü ve hemen harekete geçti. Kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla her kesimden insanıyla ülkesinin sahipsiz olmadığını gösterdi.
O gece, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın cesareti ve çağrısı ile meydanlara çıkan kahraman Milletimiz, dünyada eşine rastlanılmayacak bir karşı koymayla hainlere gereken dersi verdi ve Türkiye Cumhuriyeti’nin büyük mücadeleler sonucunda elde ettiği kazanımları korudu.
Milletimiz canı ve kanı pahasına bu Devletin de bu Ülkenin de yegane sahibinin kendisi olduğunu, bağımsızlığına kast eden dahili ve harici hiçbir girişime teslim olmayacağını ve gereken her türlü cevabı vereceğini o gece tüm dünyaya bir kez daha ilan etti. Böylece, tarihimizin en büyük ihanetlerinden biri; Milletimizin fedakarlığı, cesareti ve mücadelesi sayesinde demokrasi zaferine dönüşmüştür.
15 Temmuz gecesi vatandaşlarımızın Vatan ve Millet uğruna vermiş olduğu mücadele sayesinde Türkiye Yüzyılı’nın temelleri atıldı. “Türkiye Yüzyılı Kahramanları”nınfedakarlıkları sayesinde Türk Milleti ilelebet bir ve beraber olacak ve Türkiye Yüzyılı, Milletimizin kahramanca mücadelesi ve azmi sayesinde inşa edilecektir.

Bu vesileyle, birlik ve beraberliğimizin sonsuza kadar daim olması ve ülkemizin benzer ihanetlerle bir daha karşılaşmaması duasıyla, 15 Temmuz gecesi Devletimizin bekası için canlarını feda ederek şehadet şerbeti içen Şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor,Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.