MÜSİAD Tekirdağ tarafından düzenlenen piknik programı yoğun bir katılımla gerçekleşti.

MÜSİAD Tekirdağ tarafından düzenlenen piknik programı yoğun bir katılımla gerçekleşti.

MÜSİAD Tekirdağ üyelerinin birlik ve beraberliğini artırmak için düzenlenen piknik programı; ailelerin kaynaşmasına, sohbet ortamlarının daha da artırılmasına ve iş stresinden kurtulmaya vesile oldu. Organizasyon Esetçe Piknik Alanında gerçekleştirildi.
 
MÜSİAD Tekirdağ’ın düzenlediği piknik programı, Programa, çok sayıda MÜSİAD, MÜSİAD Kadın ve Genç MÜSİAD üyesi aileleri ile birlikte katıldı. Piknik programında gençlerin ve çocukların daha çok eğelenebilecekleri aktiviteler düzenlendi. Düzenlenen aktivitelerle katılımcılar unutulmaz bir gün yaşadı ve misafirlere ikramlar yapıldı.

MÜSİAD Tekirdağ Başkanı Ramazan Doğan; ‘ Bu tür organizasyonların üyeler arasındaki birlik ve beraberliğin artmasına büyük katkı sağladığına dikkat çekti. Başkan Doğan , “Yoğun bir katılımla gerçekleşen piknik organizasyonlar üyelerimizin kaynaşmasında çok etkili oluyor. Bu tarz eğlenceli organizasyonları artırmayı planlıyoruz. Düzenlediğimiz bu programımızla üyelerimizin birbirlerine olan özlemi gidermesine vesile olduk” diye konuştu. Başkan Doğan , “MÜSİAD Tekirdağ olarak üyelerimiz ve ailelerinin katıldığı bu tür programları oldukça önemsiyoruz. Üyelerimizin iş hayatında yaşadığı sorunların çözümü kadar, aile yaşantısında mutlu olmaları da bizler için son derece önemlidir. Yoğun iş temposunda yeteri kadar vakit ayıramadığımız ailelerimizle, güzel bir Pazar günü geçirdik. Piknik programımıza katılan misafirlerimize, üyelerimize ve ailelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.