CHP Sözcüsü Öztrak’tan Tanju Özcan’a: Yürüyeceğine sorun çözsün

CHP Sözcüsü Öztrak’tan Tanju Özcan’a: Yürüyeceğine sorun çözsün

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Bolu’dan Ankara’daki CHP Genel Merkezi’ne ‘Değişim ve Adalet’ yürüyüşü başlatan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a tepki gösterdi. Öztrak, “Tanju Bey yürümekle vakit harcayacağına Bolu’nun sorunlarını çözsün” dedi.
CHP Sözcüsü Faik Öztrak, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Öztrak Tanju Özcan sorusunu da yanıtladı. Öztrak, “Kendisinin iddiaları akıl işi değildir. Ama bilinen bir söz vardır; yollar yürümekle aşınmaz, ateş olsa da cürmü kadar yer yakar. Bolu’nun dünya kadar sorunu var. Tanju Bey yürümekle vakit harcayacağına Bolu’nun sorunlarını çözsün.” ifadelerini kullandı.

TANJU ÖZCAN’IN ANKARA’YA YÜRÜYÜŞÜ BAŞLADI

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu’dan Ankara’daki CHP Genel Merkezi’ne ‘Değişim ve adalet yürüyüşü’ başlattı. Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik ‘değişim’ çağrısında bulunan Özcan, Atatürk Anıtı’nda kendisini bekleyen kalabalığın yanına Atatürk’ün otomobilinin replikası olan klasik bir otomobille geldi. Özcan, burada belediye bandosu tarafından çalınan marşlar eşliğinde kalabalığı selamladı.

Özcan, dün yaptığı basın toplantısında yürüyüşü iptal etmesi için kendisine vaatlerde bulunulduğunu söyleyerek, “Balgat’ta fildişi kulelerinden bakıp, hala değişim isteyen kişileri göremiyorlar. Üzülerek söylüyorum bunu. Hala bana birilerini gönderip, bu yürüyüşten vazgeçmem karşılığında çeşitli siyasi vaatlerde bulunuyorlar. Yani onlara da söyledim, tekrar söylüyorum. Beni koltuk meraklısı, koltuk sevdalısı tiplerle karıştırmayın. Ben bu yürüyüşü gerçekleştireceğim. Ben bu yola baş koydum. Vallahi de dönmeyeceğim, billahi de dönmeyeceğim. O yüzden bana siyasi vaatle falan gelmeyin” ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.