TRAKYAKA Yönetim Kurulu Keşan’da Toplandı

TRAKYAKA Yönetim Kurulu Keşan’da Toplandı

Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) Yönetim Kurulu, Haziran ayı olağan toplantısını Edirne’nin Keşan ilçesinde gerçekleştirdi.

Toplantı öncesinde Yönetim Kurulu üyeleri Baykar firmasının Keşan tesislerinde incelemelerde bulundu. İHA’lar ve yapılan diğer çalışmalar hakkında bilgi alan heyet buradan Keşan Sazlıdere’de bulunan FSRU(Yüzer LNG Depolama ve Gazlaştırma) Limanına geçti. Burada Liman ve çalışmalar hakkında BOTAŞ yetkililerinden brifing alan kurul üyeleri daha sonra toplantının yapılacağı otele geçti.

Keşan’ın Gökçetepe Köyü’nde bulunan bir otelde yapılan toplantıya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kırklareli Valisi Birol Ekici, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Edirne İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Geçmiş, Kırklareli İl Genel Meclisi Başkanı Aydın Karakoç, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sezai Irmak, Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin ve ajans uzmanları katıldı. Toplantı, bir önceki yönetim kurulunda alınan kararların görüşülmesi ile başladı. Ardından 2023 Yılı Teknik Destek Programı’nın ilan edilmesi kararı alındı ve Ajans uzmanları tarafından 2024-2028 Bölgesel Gelişme Ulusal Stratejisi (BGUS) konusunda Yönetim Kuruluna bilgilendirme yapıldı. Dilek ve temennilerin alınmasından sonra toplantı sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.