IC VAKFI TREDAŞ SPOR KIZ TAKIMINAMAĞLUP ŞAMPİYON

IC VAKFI TREDAŞ SPOR KIZ TAKIMINAMAĞLUP ŞAMPİYON

Trakya’da elektriği kaliteli, sürekli ve yeterli verme sorumluluğunun yanında, sosyal sorumluluk alanında da çalışmalarını aralıksız sürdüren TREDAŞ, basketbolda spora ve sporcuya desteğini sürdürüyor.

1988 yılında çocukları ruhen, bedenen ve ahlaken en iyi şekilde yetiştirmek için kurulan IC VakfıTREDAŞ Spor Basketbol Kulübü, 100’ü aşkın lisanslı sporcusuyla 35 yıldır Trakya’yı en iyi şekilde temsil ediyor.

IC VakfıTREDAŞ Spor U10 Kız takımı, 6 takımın katıldığı ligde tüm rakiplerini mağlup ederek Türkiye Basketbol Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan U10 Kızlar Ligi’nde şampiyonluğa ulaştı.Ödül töreninde IC VakfıTREDAŞSpor’a şampiyonluk kupası ve madalyalarını, Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Burak Şevket Taş verdi.

Basketbol Kulübü Antrenörü Çiğdem Göroğlu, minik sporcuların yeni sezon içinhazırlıklarına kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi.
Göroğlu, şunları söyledi:
“Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve IC Vakfı TREDAŞ Spor Kulübü işbirliği ile kız çocuklarının spora yönlendirilmesi ve geleceğin yıldız sporcularını yetiştirip sosyal sorumluluk projemizi devam ettirmek amacındayız. Bizlere destek olan kulüp yönetimine teşekkürler. Ayrıca, kulübümüze antrenör ve kız sporcu desteğinde bulunan Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün’e, İlçe Müdürü Hüseyin Mutlu’ya, Spor Şube Müdürü Burak Şevket Taş’ave Okul Sporları Şube Müdürü Arzu Yiğit’e teşekkürler.”

IC Vakfı hakkında
IC Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çeçen’in 1984 yılından itibaren planlı bir şekilde gerçekleştirdiği eğitime destek faaliyetleri, 2004 yılında IC İbrahim Çeçen Vakfı’nın kurulması ile kurumsal bir yapıya kavuşmuştur. Vakfın öncelikleri arasında;
Türkiye genelinde ihtiyaç sahibi ve başarılı üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursları, eğitim kurumlarına katkı ve bağışlar, kültür ve spor aktivitelerine destek, sağlık yardımları yer almaktadır
Büyük gurur ve mutluluk duyulan çalışmalar kapsamında, Vakfın eğitim bursu ile desteklediği öğrenci sayısı bugün 15 bini aşmış durumdadır.
Ağrı’da kurulan İbrahim Çeçen Üniversitesi, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne hibe edilmiştir. Üniversite, 2007- 2008 öğretim yılı itibarı ile eğitime başlamıştır. Birçok kurum ve STK ile işbirlikleri de yürüten IC Vakfı, Birleşmiş Milletler Global Compact imzacısıdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.