JANDARMA TEŞKİLATININ KURULUŞUNUN 184. YILDÖNÜMÜ MESAJI

JANDARMA TEŞKİLATININ KURULUŞUNUN 184. YILDÖNÜMÜ MESAJI

Gücünü yasalardan, desteğini ise doğrudan milletimizden alan Türk Jandarma Teşkilatımız; asayişin sağlanmasında, vatan savunmasında, ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunmasında üstün bir hizmet anlayışıyla 184 yıldır görev yapmakta.
Jandarma Teşkilatı, yurt içinde güvenlik ve asayişin sağlanması, şuç işlenmesinin önlenmesi, terörle ve kaçakçılıkla mücadele gibi önemli görevleri üstün hizmet anlayışıyla ve başarıyla yerine getirmekte.
Jandarma Teşkilatımız, çağın gereklerine uygun teknolojik altyapısı, eğitimli kadrosu ve asırları aşan tecrübesiyle geçmişte olduğu gibi gelecekte de bir arada ve huzur içinde yaşamamızın en büyük teminatlarından biri olacaktır.
Ülkemizin zor zamanlarında olduğu gibi, 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerde de Jandarma Teşkilatı önemli görevler üstlenmiştir. İl Jandarma KomutanlığıPersoneli de deprem bölgesinde arama-kurtarma çalışmalarına destek olmuş, emniyet ve asayişi sağlamış, depremzede vatandaşlarımıza yönelik yardım ve destek çalışmalarına katılmıştır. Deprem bölgesinde yaptıkları özverili çalışmalar sebebiyle İl Jandarma KomutanlığıPersonelimize teşekkür ediyorum.
Bu vesileyle, Jandarma Teşkilatı’mızın kuruluşunun 184. yıldönümünü kutluyor, İl Jandarma Komutanlığı Personelimiz başta olmak üzere Jandarma Teşkilatımızın değerli mensuplarına sağlıklı, mutlu, başarılı bir hayat diliyorum.
Vatan uğrunda hayatlarını kaybeden şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şâd, mekanları Cennet olsun. Allah, kahraman güvenlik güçlerimizin yar ve yardımcısı olsun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.