Şampiyon Tekirdağ

Şampiyon Tekirdağ

Okullar Arası Futsal Liginde Tekirdağ Süleymanpaşa Şehit Mehmet Şengül Orta Okulu Türkiye şampiyonu olarak gururumuz oldu.
Okullar Arası Futsal Ligi Kırklareli’nde oynan maçlarla sona erdi. 3. Lük-4.lük maçında Diyarbakır Cumhuriyet Orta Okulu ile Antalya LKSE ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 3-2 kazanan Diyarbakır Cumhuriyet Orta Okulu Türkiye 3. Oldu. Antalya LKSE ise 4. Lük ile yetindi.
Final maçında ise Temsilcimiz Tekirdağ Süleymanpaşa Şehit Mehmet Şengül Orta Okulu ile Kayseri SGÖ Orta Okulu parkeye çıktı. Tekirdağ’dan gelen yaklaşık 100 veli, maç boyunca takımlarına büyük destek verdi.
Temsilcimiz Tekirdağ Süleymanpaşa Şehit Mehmet Şengül Orta Okulu karşılaşmayı Kaan Çatak (4) Bartu Yiğit Eşiyok ve Türker Yılmaz’ın golleri ile 6-2 kazandı. ile Kayseri SGÖ Orta Okulunun golleri ise Kaan Buğra Erol’dan geldi.
Şehit Mehmet Şengül Orta Okulu bu muhteşem zaferle son 20 yılın en büyük başarısına imza attı. Şehit Mehmet Şengül Orta Okulu Müdürü Filiz Bayram akademik başarının yanına sportif başarıyı da ekleyerek fark yarattı. Futsal takımı zaferi sporcu ve veliler kutladı.
Gururumuz tablolumuz şu isimlerden oluştu
Cihat Kaan Çatak, Bartu Yiğit Eşiyok, Yağız Gülay, Doruk Küçük, Furkan Özer, Utku Ege Çınar, Arda Kerem Çetin, Tuğra Dilber, Ömer Emre Fidan, Türker Yılmaz, Umut Şan, Doruk Hüseyin Aslan
Murat Mert (Antrenör), Serkan Aşan(Antrenör)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.