MELEK MOSSO KİRAZ FESTİVALİNDE CUMHURBASKANININ GIYABINDA ÜZDÜĞÜ HERKESTEN OZUR DİLEDİ

MELEK MOSSO KİRAZ FESTİVALİNDE CUMHURBASKANININ GIYABINDA ÜZDÜĞÜ HERKESTEN OZUR DİLEDİ

Bu yıl 57. kez düzenlenen Tekirdağ Uluslararası Kiraz Festivalinin son gününde sahne alan Melek Mosso’dan yakın zamanda yaşanan gerginlikle ilgili açıklama geldi.

57. Tekirdağ Uluslararası Kiraz Festivalinin son gününde Melek Mosso sahne aldı. Mosso, yakın zamanda gündem olan kadına şiddet konuşması ve konser iptali gerginliği ile ilgili sahnede açıklama yaptı.

Mosso, katledilen kuzeni ve şiddet mağduru tüm kadınlar ile ilgili hassasiyetini bir kez daha dile getirerek konuşmasındaki maksadının sadece bu konuya dikkat çekmek olduğunu belirtti. Mosso, “Birbirimizi çok sevmeye devam edeceğiz. Ben kuzenimi bu şekilde kaybettiğim için kadın cinayetlerine ve tacizlere ses çıkarmak istedim. Başka şekilde anlaşıldı. Bu acılar siyaset üstü acılar. Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın bu konuda gerekli düzenlemeleri en hızlı şekilde yapacağına canı gönülden inanıyorum ve eminim.

Kalbi kırilan uzulen herkesten özür diliyorum. Biz ayrışmayacağız. Birlikte güçlüyüz.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel de sahnede yaptığı konuşmada “Tam Bağımsız, Büyük, Güçlü Türkiye ” hedeflerimiz var. Yapılacak çok işimiz var. Birlik ve dayanışma içinde olmak zorundayız. Hatasız kul olmaz hepimiz etten kemikten insanlarız. Özür dilemek ve affetmek bir erdemdir. Birbirimizi kucaklamak zorundayız. İfadelerini kullandı.

Melek Mosso, Cüneyt Yüksel’e birleştirici tavrı, babacan duruşu için de ayrıca teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.