Tekirdağ NKÜİdari Personeline Yönelik Hizmet İçi Eğitimler Tamamlandı

Tekirdağ NKÜİdari Personeline Yönelik Hizmet İçi Eğitimler Tamamlandı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi idari personeline yönelikolarak düzenlenen ve Personel Daire Başkanlığınca icra edilenhizmet içi eğitimler kapsamında Mayıs ayı boyunca çeşitli eğitimler verildi.
Rektörlük ve Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonlarında 04-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında düzenlenen eğitimlere Üniversitemizin il merkezi ve ilçe birimlerindeki 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu (DMK)’na tabî idari personeli katıldı.
Eğitimlerin ilk kısmında “5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu, Kamu İhale Mevzuatı, Muhtasar Beyannamesi, Personel Özlük Eğitimi, Öğrenci İşleri Eğitimi, Personel Maaş İşlemleri, Resmi Yazışma Kuralları ve Arşiv Yönetmeliği ve Protokol Kuralları’ üzerinde duruldu.
Eğitimlerin ikinci kısmında ise ‘İlk Yardım Eğitimi, Oryantasyon Eğitimi, İş Sağlığı ve Güvenliği, Nezaket, Görgü ve Protokol Eğitimi, Hijyen Eğitimi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu, Disiplin İşlemleri (2547 sayılı Kanun’un 53. Maddesinin a,b,c fıkraları; 657 sayılı DMK’nin 125. Maddesi), Afet Bilinci Eğitimi, Siber Güvenlik Eğitimi, EBYS Kullanımı, Taşınır Mal Yönetmeliği ve Diğer Mevzuatlar” konuları üzerinde duruldu. Eğitimlerin ikinci kısmı Ekim ayı boyunca tekrar edilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.