“Milletimiz, ülke tarihinin en büyük kalkınma hamlesiyle son 21 yılda tanıştı”

“Milletimiz, ülke tarihinin en büyük kalkınma hamlesiyle son 21 yılda tanıştı”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esenler mitinginde yaptığı konuşmada, “Milletimiz, ülke tarihinin en büyük yatırım ve kalkınma hamlesiyle son 21 yılda tanıştı” dedi.

 

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Esenler mitinginde vatandaşlara hitap etti.

Konuşmasında siyasi istikrarsızlıkların Türkiye’ye altın değerinde yıllarını kaybettirdiğini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Terörün, vesayetin yıllarca bitirilememesinin sebeplerinden biri buydu. Siyaset kurumu hizmet ve eser yerine kriz üretti, sürekli gerilim üretti. Bundan da en çok millî irade düşmanı antidemokratik güçler istifade etti. Ne zaman yasama, yürütme ve yargı uyum içinde çalışmaya başladı, işte o zaman ülkemiz ekonomik olarak da siyasi olarak da güç kazandı. Biz, ülkeyi yönetme sorumluluğunu üstlendiğimiz 2002’den itibaren işte bunu başardık, bunu yaptık” değerIendirmesinde bulundu.

“UZUN YILLAR SONRA VATANDAŞIMIZ HAK ETTİĞİ HİZMETLERE BİZİMLE ULAŞTI”

Uzun yıllar sonra vatandaşların hak ettiği hizmetlere kendileriyle ulaştığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye, daha önce göremediği yerlere, hayal dahi edilemeyen yerlere bizimle geldi. Milletimiz, ülke tarihinin en büyük yatırım ve kalkınma hamlesiyle yine son 21 yılda tanıştı. Demokrasimiz en güçlü konumuna bu dönemde çıktı. Terör örgütleriyle en başarılı mücadele bu dönemde verildi. Küresel siyasette ülkemizin ağırlığı yine bu dönemde arttı” dedi.

“Hak ve özgürlükler adına en ileri reformlar yine bu dönemde yapıldı” ifadesini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti: “Kürt kardeşlerimizin meselelerinden Alevi vatandaşlarımızın taleplerine kadar tüm adımlar bu dönemde atıldı. Bölgeler arasındaki gelişmişlik farkları yine bu dönemde giderildi.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.