TEKULAŞ BÜNYESİNDEKİ OTOBÜSLER YENİLENİYOR

TEKULAŞ BÜNYESİNDEKİ OTOBÜSLER YENİLENİYOR

Çevreye duyarlı, yaşanabilir, güvenli ve mutlu bir Tekirdağ için insan odaklı hizmet anlayışı ile gece gündüz çalışan, il genelinde vatandaşlara daha etkin ve verimli bir şekilde hizmet vermek amacıyla yatırımlarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, ulaşım alanında da önemli çalışmalara imza atıyor.

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden olan TEKULAŞ bünyesinde faaliyet gösteren otobüsler, hem vatandaşlarımıza konforlu bir ulaşım imkânı sağlamak hem de tasarruf etmek amacıyla revizyon çalışmaları kapsamında yenileniyor.

Baştan sona yenilenerek yeniden kullanıma uygun hale getirilen ve yepyeni bir görünüme kavuşan, vatandaşlara konforlu bir ulaşım hizmeti verme adına her türlü imkâna sahip olan otobüsü inceleyen Başkan Albayrak, TEKULAŞ Genel Müdürü İlyas Küçükmidil’den otobüslerde gerçekleştirilen revizyon çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

 

BAŞKAN ALBAYRAK: “VATANDAŞLARIMIZA HİZMET KONUSUNDA DEĞİŞİME VE YENİLENMEYE ÖNEM VERİYORUZ”

 

İnovasyona ve değişime önem verdiklerini belirten Başkan Albayrak, “Vatandaşlarımıza hizmet konusunda değişime ve yenilenmeye önem veriyoruz. Bunu yaparken de teknolojinin tüm imkânlarından faydalanıyor ve tasarruf yapıyoruz. Kaporta, boya ve iç aksesuar anlamında yıpranmış otobüsleri revizyon çalışmaları kapsamında baştan aşağı yeniliyor, bakımlarını yapıyor, bununla beraber yaptığımız tasarruf ile birlikte Büyükşehir Belediyemize, şehrimizin ekonomisine dolaylı olarak da ülke ekonomisine önemli bir katkı sağlıyoruz. Bugün yenileme çalışmaları tamamlanarak hizmete hazır hale getirilen örnek otobüsümüzü inceledik. Yenilenen araçlarımız ile birlikte hem vatandaşlarımıza daha konforlu bir ulaşım hizmeti verilecek hem de toplu taşımada sefer sayıları artırılacak. Vatandaşlarımıza konforlu ve güvenli bir ulaşım hizmeti vermek için, daha güzel ve daha yaşanılabilir bir Tekirdağ için bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz.

 

Başkan Albayrak ayrıca, TEKULAŞ Genel Müdürü İlyas Küçükmidil’den, yakın zamanda hizmete girecek olan, vatandaşlarımızın, mobil uygulama, online ödeme, sanal kart ve temassız kredi kartı gibi birçok yenilikle ulaşım ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayacağı Elektronik Ücret Toplama Sistemi süreci hakkında da bilgi aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.