MESTAN ÖZCAN: ÜLKEMİZİ VE ŞEHRİMİZİ GENÇLERLE BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ.

MESTAN ÖZCAN: ÜLKEMİZİ VE ŞEHRİMİZİ GENÇLERLE BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ.

 

AK Parti Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Mestan Özcan, gençlere hitap eden bir açıklama yaptı.

Özcan açıklamasında Türkiye’yi ve Tekirdağ’ı gençlerle birlikte yöneteceklerinin altını çizdi.

Özcan’ın açıklaması şöyle;“Yürekleri gümbür gümbür atan, kanları bir ırmak gibi çağlayan sevgili gençler. Sizler bizim milletimize ve vatanımıza hizmet aşkıyla durmadan, yorulmadan yürüdüğümüz bu yolda, belki de en büyük destekçimiz, bu yolu birlikte inşa ettiğimiz, birlikte yürüdüğümüz kardeşlerimizsiniz. Ülkemizin böylesi bir gençliğe sahip olmasından büyük bir mutluluk duyuyorum.

Gençlerimize daha iyi bir gelecek bırakmak adına ülkemiz tarihinde hiç olmadığı kadar, gençleri önemsedik. Onlara siyasetin, toplumun, siyasetin ve ekonomik hayatın her alanında yer vermeye başlayarak haklarını teslim ettik. Ben bu toprakların evladıyım. Şehrimizde yaşayan her bir ferdi kendi ailem gibi görüyorum. Gençlerimizi ayırt etmeksizin kendi evlatlarım gibi seviyorum.

İnşallah tüm gücümüzle onların geleceği için çalışacağız. Özellikle geçlerimizin girişimci olmalarını, en iyi yerlerde istihdam edilmeleri ve aktif siyasette daha çok yer almalarını önemsiyorum.Ülkemizi, şehrimizi sizlerle birlikte yönetmek istiyoruz.Siyasete mesafeli olduğunuzu biliyorum. Bunu hep birlikte yıkacağız inşallah. Sizlere daha fazla alan açacağız. Sürekli olarak sizlerle bir araya geleceğiz. Aramıza da 30 yaş üstü kimseyi almayacağız. Aramızda hiç kimseler olmayacak. Sadece siz ve Mestan ağabeyiniz. Sizler için elimden ne geliyorsa yapacağım.Şimdi sizlere çok önemli bir vazife düşüyor, 14 Mayıs’ta sandıklara bizim için gidin ve geleceğinize, AK Parti’ye oy verin. Hepinizin kalbimde bambaşka bir yeri var. Sevgi ve saygılarımla.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.