Hayri Asamaz Danışmanlık Merkezi açıldı

Hayri Asamaz Danışmanlık Merkezi açıldı

Uzman Psikolog Hayri Asamaz Danışmanlık Merkezi Cumhuriyet Mah. Çiğdem Deniz Sok. No:74 Kat 2 adresinde açıldı.

Uzman Psikolog Hayri Asamaz Danışmanlık Merkezi için açılış töreni düzenledi.
Törende konuşan Tekirdağ Ticaret Odası Başkanı Cengiz Günay, açılan yeni danışmanlık merkezinin insan hayatındaki önemine dikkat çekerek, şunları kaydetti;” Tekirdağ’da her geçen gün ihtiyaçlar kapsamında hem ticari hem de sosyal anlamda gelişiyor. Bu kapsamda yeni yeni ihtiyaçlarda ortaya çıkıyor. İnsan hayatı için önemli olan Danışmanlık merkezi açılıyor. Danışmanlık ve sosyal anlamda halkımızın ihtiyaçlarının karşılanması için bir ofis oluşturulmuş. Bu yeni iş yerinin Tekirdağ halkına fayda sağlayacak”
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ise ;” Hayırlı olsun. Allah mahcup etmesin. Halkımızda sağlık, mutluluk ve huzur getirsin” dedi.
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise açılan danışmanlık merkezinin etkileyici olduğunu vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü;” Hayri Asamaz ve Selin Sevil burada güzel çalışmalar yapacaklar. Açılan Danışmanlık merkezi beni son derece etkiledi. Bu merkez müşterilerini de etkileyecektir. Psikologların ve sosyal hizmet uzmanlarının ne kadar çok önemli olduğunu depremde gördüm. Deprem bölgesinde bir çok bölgeye gittim. Deprem bölgesinde Belediyemizin sosyologlarını ve sosyal hizmet uzmanlarını gönderdik. Psikologların deprem zedelere ne kadar faydalı geldiğini gördüm. Bu denenle böyle işletmelerin açılmasına önem veriyoruz. Süleymanpaşa İlçesinin nüfusu 220 Bin’i buldu. Her yıl Sülemanpaşa’nın nüfusu 10-15 bin artıyor. Artan nüfusla bu tür mesleklere ihtiyaç var. Yeni işletmenimizin hayırlı olmasını diliyorum. Nerenin açılışını yaparsam oranın manevi propagandacısı oluyorum. Bu işletmenin manevi propagandacısı olacağım.”
Konuşmaların arından Hayri Asamaz Danışmanlık Merkezinin açılış kurdelesi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ve Tekirdağ Ticaret Odası Başkanı Cengiz Günay tarafından kesildi. Açılış törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt yüksel TSO Başkanı ve TOB Yönetim Kurulu Üyesi cengiz Günay Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Münür Karaevli TSO Yönetim Kurulu Üyesi Göksel Karaevli Tekirdağ Belediyesi eski Belediye Başkan Yardımcısı ve yiğiter Balıkçılık Eyüp Yiğiter Op Dr Atakan Eren ve eşi Dt Pelin Eren ve çok sayıda davetli açılışa katıldı.
Açılan merkezde Uzman Psikolog Hayri Asamaz genel, Psikolog Selin Sevil ise çocuk ve ergenlere hizmet verecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.