TRAKYA’NIN EN BÜYÜK SPOR KOMPLEKSİ AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR

TRAKYA’NIN EN BÜYÜK SPOR KOMPLEKSİ AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi kurulduğu günden bu yana, geniş hizmet yelpazesi çerçevesinde il genelinde yaptığı vizyonel yatırımlar, hayata geçirdiği projeler ve kente kazandırdığı dev tesislerle Tekirdağ’ı bir marka kent haline getirme yolunda hızla ilerliyor.

Tekirdağ’ı güçlü sanayisi, tarım ve hayvancılığının yanı sıra uluslararası standartlarda spor kompleksleri ve dev kültür tesisleri ile tanınan bir marka kent haline getirme hedefi doğrultusunda Çorlu ilçesinde bir büyük tesisi daha vatandaşların hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

 

ÇORLU, TRAKYA’NIN EN BÜYÜK SPOR KOMPLEKSİNE KAVUŞUYOR

 

20.419 metrekare alan üzerinde inşa edilen, toplam 13.986 metrekare kapalı alana sahip, 2.500 seyirci kapasiteli, Uluslararası Basketbol Federasyonu (FİBA) standartlarında ve Trakya’nın en büyük spor tesisi olan Çorlu Uluslararası Spor Kompleksi’nin yapımında son aşamaya gelindi.

Çorlu İlçesi’nde yapımı devam eden Kapalı Spor Salonu, 1 bodrum kat, zemin kat ve 2 normal kat olmak üzere toplam 4 Kattan oluşmaktadır.

Kapalı Spor Salonu projesinde; 152 Araçlık Açık Otopark Yeri, Doping Odası, Çocuk Oyun ve Bakım Alanı 94 m², 109 Araçlık Kapalı Otopark Yeri, Hakem Odaları, Sporcu Kondisyon + Fitness Odası 110 m², Antrenman Sahası (580 m² -236 Koltuk Sayılı Tribün), Antrenör Odaları, Sporcu Dinlenme Odası 90 m², Mescitler, FIBA Odası, Spor Salonu 1.365 m², Acil Müdahale Odası, Teknik Komiser Odası, 2.463 Kişilik Tribün ( 137 Vip – 147 Basın – 2174 seyirci ), Gözlemci Odası, Kafe 21 m², 480 kişilik Teleskopik Tribün imalatı, yürüyen merdiven imalatı, 2.720 m² Uzay Kafes Sistem Çatı ve 2.720 m² Titanyum Çinko Çatı Kaplaması yer almaktadır.

 

BAŞKAN ALBAYRAK: “TRAKYA’NIN EN BÜYÜK SPOR KOMPLEKSİNİ AĞUSTOS AYINDA HİZMETE AÇMAYI PLANLIYORUZ”

 

Tekirdağ’ı bir marka kent haline getirme yolunda emin adımlarla ilerlediklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Cumhuriyet tarihinin en büyük tesislerini Tekirdağ’a kazandırıyor olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Hizmet ve yatırımlarımızla Tekirdağ’ı geleceğe taşıyoruz. Bu kapsamda Çorlu Uluslararası Spor Kompleksimizin inşaatında son aşamaya geldik. Trakya’nın en büyük spor tesisi olan Çorlu Uluslararası Spor Kompleksimizi, ağustos ayında halkımızın hizmete sunmayı planlıyoruz. Tekirdağ, büyükşehir ile büyüyor, gelişiyor, yenileniyor ve geleceğe emin adımlarla ilerliyor. Vatandaşlarımızın yaşamaktan keyif aldığı bir Tekirdağ için gece gündüz çalışıyoruz. İlkleri, en büyük projeleri hayata geçiriyoruz. Güçlü sanayisi, tarım ve hayvancılığı, lojistik yatırımları, turizmi ve üniversitesi ile çevreye duyarlı, kentleşmesini tamamlamış, yaşanabilir, güvenli ve mutlu bir Tekirdağ hedefimiz doğrultusunda, uluslararası standartlarda spor kompleksleri ve dev kültür tesisleri ile tanınan bir marka kent haline getirme yolunda hızla ilerliyoruz. Trakya’nın en büyüğü olan Çorlu Uluslararası Spor Kompleksimiz şimdiden tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.