Çınar Yıldız Temsili Olarak Vali Oldu

Çınar Yıldız Temsili Olarak Vali Oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet Çetin, Sahil Güvenlik 88 Komutanı S.G. Yüzbaşı Burak Akanpınar, Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Tarım ve Orman Müdürü Oktay Öcal, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri İl Müdürü Aydoğan Tulgar, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Cumhuriyet İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Çınar Yıldız, Vali Vekili Kaan Peker’i Valilik makamında ziyaret etti.

Günün anısına temsilen Vali olarak Valilik makam koltuğuna oturan Cumhuriyet İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Çınar Yıldız; “Bütün dünya çocuklarının 23 Nisan Çocuk Bayramını kutluyorum.” dedi. Ardından İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet Çetin, Sahil Güvenlik 88 Komutanı S. G. Yüzbaşı Burak Akanpınar ve kurum müdürlerinden ilimiz hakkında brifing aldı.

Daha sonra Temsili Vali Çınar Yıldız, makam aracına binerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına katılmak üzere Valilikten ayrıldı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.