RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı, rahmet ve mağfiret ayı Ramazan’ı güzel anılarla geride bırakıyor ve Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Bayramlar; milli, insani ve dini değerlerimizin ve bütün güzelliklerin birlikte yaşandığı, sevgi, saygı ile hoşgörünün arttığı ve toplumun tüm kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir.
Ramazan Bayramı’nda, başta anne ve babalarımız, kardeşlerimiz ve akrabalarımız olmak üzere tüm dostlarımızı ve komşularımızı unutmayalım. Onları ziyaret ederek ve hasbihal ederek birlik, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştirelim.
6 Şubat’ta 11 vilayetimizi etkileyen depremler sebebi ile bu Ramazan Bayramımızı biraz buruk geçirmekteyiz.Depremlerde binlerce vatandaşımız etkilendi. Binlerce vatandaşımız, yaşadıkları yerleri terk etmek zorunda kaldı. Vatandaşlarımız bir çok ilde misafir edilmekte.İlimizde de 14.937 depremzede vatandaşımızı ağırlamaktayız. Devletimiz ve Milletimiz, depremzede vatandaşlarımızın acılarını dindirmek ve yaralarını sarmak için gerekli çalışmaları yapıyor ve yapmaya devam etmekte.Depremzede vatandaşlarımızı bayramda da unutamayarakonların yanlarında olup daha güzel bir bayram geçirmelerine vesile olalım.
Bayram süresince, ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de siz değerli Tekirdağlı vatandaşlarımızın, bayramını rahat ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için ilgili kurumlarca gerekli tüm tedbirler alınmıştır.
Bayram sevincinin acıya dönüşmemesi, üzücü haberlerin yürekleri yakmaması için bütün vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymalarını, emniyet kemeri kullanmalarını, daha dikkatli ve sorumlu davranmalarını temenni ve tavsiye ediyorum.
Bu vesileyle, Milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyor; bayramın tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.