İl JandarmaKomutanlığı sorumluluk bölgesinde meydana gelen olaylar

İl JandarmaKomutanlığı sorumluluk bölgesinde meydana gelen olaylar

İl JandarmaKomutanlığı sorumluluk bölgesindemeydana gelen olaylaraşağıya çıkartılmıştır.

19.04.2023 günü Çorlu/Yenice Mahallesinde yol emniyet ve kontrol uygulamasında yapıldığı esnada bir araç durdurmuş olup yapılan kimlik kontrolü esnasında araç sürücüsü A.Y ve S.G isimli şahısların şüpheli hareketlerde bulunması sonrası aracın torpido gözünde 2 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait şarjörler ile 9 adet fişek muhafaza altına alınmıştır. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatılmıştır.

KONU : Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Bulundurmak (TCK-191)-Aranan Şahıs(UYAP)

19.04.2023 günü Şarköy/Mürefte Mahallesinde S.K. isimli şahsın Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak suçundan arandığı ve ikametinde uyuşturucu madde bulundurduğu duyumu alınması üzerine, Merkez J.Krk.K.lığı ve KOM Şb.Md.lüğü köpek timince yapılan arama neticesinde;
– (1) adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ve 3 gram Esrar olduğu değerlendirilen madde ele geçirilmiştir. Şüpheli hakkında adli tahkikata başlanılmıştır.

KONU : Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek ve kullanmak (TCK-191)

19.04.2023 günü Kapaklı/Bahçelievler Mahallesinde bir araçta uyuşturucu madde bulunduğu duyumu alınması üzerine KOM/İSTH Şube Müdürlükleri ve Kapaklı İlçe K.lığı ile E.Y. , *Y.D. *T.B. *F.Ç. , *K.B. isimli şahısların üzerinde ve araçta yapılan aramada (5) gram eroin ve (3) gram esrar ele geçirilmiştir. Şüpheliler ifadesinin alınmasına müteakip serbest bırakılmıştır.

*KONU : Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Bulundurmak (TCK-191)

Hayrabolu/Aydınevler Mahallesinde ikamet eden M.K isimli şahsın alınan duyum üzerine yapılan üst ve ev aramasında 2 gr metamfetamin olarak değerlendirilen uyuşturucu madde, 3 adet sentetik hap ve 3 gr esrar maddesi ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıs ifadesine müteakip serbest bırakılmıştır.

KONU: 5607 Sayılı Kanuna Muhalefet

Çerkezköy/Gazi Mustafa Kemal Paşa mahallesinde faaliyet gösteren N.Ç isimli şahsa ait işyerinde bandrolsüz tütün satışının yapıldığı duyumu alınması üzerine 19.04.2023 tarihinde KOM.Şb.Md.lüğü ve Çerkezköy İlçe J.K.lığınca yapılan arama sonucunda; 191.300 adet dolu makaron, 14 kg kıyılmış tütün, olmak üzere piyasa değeri yaklaşık 178.000TL. olan malzeme ele geçirilmiştir. Şüpheli şahsın ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.