Çorlu Dr. Sadık Ahmet Mesleki Teknik Anadolu Lisesinden Üniversitemize Ziyaret

Çorlu Dr. Sadık Ahmet Mesleki Teknik Anadolu Lisesinden Üniversitemize Ziyaret

Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Birimi organizasyonuyla Çorlu Dr. Sadık Ahmet Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde Üniversitemiz Sağlık Bilimleri FakültesiveSağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunuziyaret ederek bilgi aldılar.
Gezi kapsamında öğrencilere Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Feyza Çağla ORAN koordinasyonunda akademisyenler tarafındanSağlık Bilimleri Fakültesi tanıtıldı. Ardından Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Ramadan Bilgin AKALINkoordinasyonunda akademisyenler tarafından SHMYO hakkında bilgiler verildi.
22 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen gezide öğrenciler laboratuvarlardaki cihaz ve malzemeleri incelediler. Yetkililer tarafından öğrencilere puanlar, bölümlerdeki dersler, sunulan olanaklar, derslerin müfredatları ve mezun olan öğrencilerin kariyer ve iş olanakları hakkında bilgiler verildi. Ayrıca üniversite hakkında tanıtıcı bilgiler verilerek, öğrencilerin üniversite ile ilgili soruları yanıtlandı.
Gezi sonunda öğrenciler, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesini tanımaktan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.