TREDAŞ, SEKİZİNCİ ARIZA BAKIM ONARIM EKİBİNİ AFET BÖLGESİNE GÖNDERDİ

TREDAŞ, SEKİZİNCİ ARIZA BAKIM ONARIM EKİBİNİ AFET BÖLGESİNE GÖNDERDİ

Ülkemizi yasa doğan deprem felaketinin ardındanilk günden itibaren harekete geçen Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), afet bölgelerinde enerji ihtiyacını karşılamak içinbölgeye sekizinci ekibini sevk etti.
Deprem nedeniyle bölgenin enerji ihtiyacının karşılanması ve aydınlatılması içingayret gösteren TREDAŞ, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, TEDAŞve AFAD koordinesinde 7 gün 24 saat esaslı olarak çalışmalarına devam ediyor.
Felaketin ilk yaşandığı andan itibaren, bölgedeki çalışmalarını dönüşümlü olaraksürdüren TREDAŞ ekipleri,bölge vatandaşlarının ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla yeni bir ekip ile yola çıktı. Toplam 20 kişiden oluşan yeni ekip, Kahramanmaraş’ta enerji nakil hatlarının iyileştirilmesi ile konteyner ve çadır kentlerin ihtiyaçlarına yardımcı olmaya devam edecek.
Bugüne kadar 162 kişilik ekip, 3 adet yardım malzemesi dolu kamyon, 6 sepetli araç, 31 tam teşekküllü pikap, 20 adet arazi aracı, biri 22 kVA teleskopik jeneratör olmak üzere toplam 11 adet jeneratör ile bölgeye destek oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.