Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğünden Vali Yıldırım’a Ziyaret

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğünden Vali Yıldırım’a Ziyaret
blank

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 178. yıldönümü münasebetiyle Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, Emniyet Müdürleri ve Polis Memurları, Vali Aziz Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında konuşan Vali Yıldırım; “ Polis Teşkilatının ülke için asayişin temini konusunda ne kadar önemli olduğunu hep birlikte görüyoruz. Günlük çalışmalarınızda yaptığınız işler, vatandaşların güven içerisinde yaşamasını temin edebilmek için yaptıklarınız önemli bir fedakarlık. Vatandaşın çocuğu rahat bir şekilde dışarılarda dolaşabilsin; rahatlıkla okuluna, evine, işine, gücüne gidebilsin diye kendi çocuklarınızdan ailenizden vazgeçmiş olduğunuzu biliyorum. Fedakarlığınızı hep birlikte görüyoruz. Bunlar takdire şayan şeyler. Yaptığınız iş karşısında tabi ki Devletimiz belli bir ücret veriyor. Ama bunun ücreti sadece almış olduğunuz maaş değildir. Bu millet size minnettardır ve ben inanıyorum ki Huzur-u İlahi’de karşılığı vardır.” dedi.

Vali Yıldırım’ın konuşmasının ardından İl Emniyet Müdürü Hakan Fındık da, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun yıldönümü ile ilgili duygu ve düşüncelerini ifade etti. Polis Haftası’nda yapılacak etkinlikler hakkında bilgi verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.