YAĞCI MAHALLESİ,HAYRABOLU, MALKARA BAĞLANTISINDA BETON YOL İÇİN HAZIRLIK ÇALIŞMALARI BAŞLADI

YAĞCI MAHALLESİ,HAYRABOLU, MALKARA BAĞLANTISINDA BETON YOL İÇİN HAZIRLIK ÇALIŞMALARI BAŞLADI

İl genelinde vatandaşların daha güvenli ve konforlu ulaşım sağlayabilmeleri için yol çalışmalarına hız veren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa İlçesi Yağcı Mahallesi’ni Hayrabolu Karayoluna ve D110 no’lu Malkara Karayoluna bağlayan güzergâhta beton yol yapımı için hazırlık çalışmalarına başladı.
ÇOK SAYIDA MAHALLENİN ULAŞIMINDA RAHATLAMA SAĞLANACAK
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında, 7.500 metre uzunluğunda ve 7.50 metre genişliğindeki stabilize yol beton yol olarak yapılacak. Süleymanpaşa İlçesi Yağcı Mahallesi’nden başlayıp Hayrabolu Yolunu Malkara yoluna bağlayan yolun beton yol olarak yapılması ile birlikte çevrede bulunan çok sayıda mahallenin ulaşımında önemli rahatlama sağlanacak.
BAŞKAN ALBAYRAK: “MAYIS AYI SONUNA KADAR ÇALIŞMALARI TAMAMLAMAYI PLANLIYORUZ”
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşların ulaşım konforuna büyük önem verdiklerini belirten Başkan Kadir Albayrak, “Sezonun açılması ile birlikte il genelinde yol çalışmalarımıza ağırlık verdik. Fen işleri ekiplerimiz tarafından, Süleymanpaşa ilçesi Yağcı Mahallemizden başlayıpHayrabolu ve Malkara bağlantı yolunda beton yol yapımı için hazırlık çalışmaları başlatıldı. Çalışmalarımızı Mayıs ayı sonuna kadar bitirmeyi planlıyoruz. Birçok mahallemiz bu yoldan faydalanacak. Yol çalışmalarımızın vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.