Vali Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım Hayrabolu İlçemizde Şehit Aileleri, Gaziler Ve Gazi Aileleri İle Birlikte İftar Yaptı

Vali Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım Hayrabolu İlçemizde Şehit Aileleri, Gaziler Ve Gazi Aileleri İle Birlikte İftar Yaptı

Vali Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, Hayrabolu ilçemizde bir restoranda şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri ile birlikte iftar yaptı.

İftar Programına Vali Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım’ın yanı sıra Hayrabolu Kaymakamı Eyüp Fırat, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet Çetin, Hayrabolu Belediye Başkanı Dr. Osman İnan, Hayrabolu OSB Bölge Müdürü Ethem Çetin ve ilçe protokolü katıldı.

Vali Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, iftar programında masaları tek tek ziyaret ederek şehit ailelerinin, gazilerin ve gazi ailelerinin hal ve hatırlarını sorup onlarla sohbet etti.

İftar programında konuşan Vali Yıldırım: “11 ilimizi etkileyen bir deprem meydana geldi. Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Nasıl ki sevinçler paylaşıldıkça çoğalıyorsa, üzüntülerde paylaşıldıkça azalıyor. Belki Güneydoğumuz diyeceğimiz bir alanda 11 vilayette oldu ama Türkiyemizin her tarafını etkiledi, hepimizin yüreğini yaktı. Hayrabolu’da da depremzede ailelerimiz var. Tekirdağımızda yaklaşık 14.500 depremzede vatandaşımız var. Bunların hepsine değerli Tekirdağlı kardeşlerimiz yardımcı oluyorlar. Onları barındırıyorlar, onları yediriyorlar, kendi lokmalarını paylaşıyorlar, kendi giysilerini paylaşıyorlar, evlerini paylaşıyorlar. Bu büyük bir alicenaplıktır. Ramazan’ın ruhuna oldukça uygun, bizim kendi kültürümüze de çok yakışan bir durum.

Ramazanımızı, iftarlarımızı en güzel şekilde idrak edip ifa ederken bayrama da en güzel şekilde erişip hep birlikte bayram gibi bayramlar yapalım. Ramazanınız mübarek olsun. dedi.

Sonrasında Vali Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Vali Yıldırım ve protokol üyelerinin davetlileri uğurlamasının ardından iftar programı sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.